Hizmet Çıtamızı Yükselteceğiz

Hizmet Çıtamızı Yükselteceğiz

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “mesai arkadaşlarım” diye tabir ettiği mahalle muhtarları ile Bağbaşı Yaylası’nda bir araya geldi.

A+A-

“Muhtarlarımızın her zaman yanındayız” diyen Başkan Gürlesin, “Biz bugüne kadar olduğu gibi muhtarlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Pamukkale ilçesinde yer alan 68 mahallenin muhtarları Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in davetiyle Bağbaşı Yaylası’nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu’nun da katıldığı toplantıda Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Abdullah Sevinçli ve Veli Demir de hazır bulundu.

 

“HİZMET ÇITAMIZI YÜKSELTMEK İSTİYORUZ”

 

Her fırsatta muhtarlarla bir araya geldiklerini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, tüm mahallelerin mevcut imkanlar ölçüsünde en iyi hale getirilmesi için gece gündüz çalıştıklarını belirtti. “Şahsım ve ekibim başta olmak üzere kaymakamımız ve siz değerli muhtarlarımızla milletimize hizmet etmeye çalışıyoruz” diyen Başkan Gürlesin, “Sizler eksiklikleriniz bize ulaştırıyorsunuz. Amacımız tüm mahallelerin en iyi şekle gelmesini sağlamaktır. Göreve geldiğimiz günden bugüne 3 yıl 3 ay geçti. Bu zaman zarfında birçok hizmetlerde bulunduk. Çıtayı sürekli yükselterek bir fazla hizmeti sunmak istiyoruz. Muhtarlıklara malzeme noktasında desteklerimizin süreceğini bilmenizi isterim. Muhtarlıkların isimlerinin tek tip ve standart olması için çalışma başlattık. Bazı yerlerde bu gerçekleşti. Yakın zamanda herkese göndereceğiz. Ayrıca muhtarlık binasına bayrak direği çalışması olacak. Öte yandan geçmişte bilgisayar, yazıcı gibi yardımlarımızı verdik. Bundan sonra da hizmetimiz devam edecek” dedi.

 

“EL ELE VERMELİYİZ”

 

Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu da, yaptığı konuşmada, “Vatandaşlarımıza hizmet noktasında, ülkemizin geleceği noktasında hepimizin tek vücut olma anlayışını göstermemiz gerekir. Bakınız Pamukkale Belediye Başkanımız 2017’de yaptığı çalışmaları ekibiyle birlikte ayrı ayrı anlatıyor. Birlikte işbirliği yaparak nasıl daha iyi hizmet veririz diye düşünüyoruz. Yerellerde hizmetlerin daha etkin verilmesi sizlerin de desteğiyle olur. Bütün düğün sizlerdedir. Bizim hedefimiz hizmetleri etkin şekilde vatandaşlarımıza sunmaktır. Amaca hep birlikte ulaşacağız” diye konuştu. Toplantının diğer bir bölümünde ise muhtarlar sorunlarını, görüş ve önerileri ile beklentilerini dile getirdi. Daha sonra Başkan Gürlesin, tüm muhtarlara hediyelerini verdi. Ardından Bağbaşı Yaylası gezildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.