HDP'ye DEV Operasyon

HDP'ye DEV Operasyon

HDP'ye yapılan terör operasyonu devam ediyor. İstanbul, Ankara, Adana başta olmak üzere yurt genelinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. İl ve ilçe başkanları başta olmak üzere bir çok HDP'li gözaltına alındı. Gözaltı sayısı her geçen dakika artıyor.

A+A-

Türkiye güne İstanbul, Ankara, Adana, Mersin, Manisa başta olmak üzere yurt genelindeki HDP operasyonu ile uyandı. Söz konusu kentlerdeki il ve ilçe başkanları dahil birçok parti yöneticisi gözaltına alındı.

İSTANBUL: 20 gözaltı İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah  saatlerinde HDP'li yöneticilere düzenlenen operasyon kapsamında HDP Istanbul il başkanı Aysel Güzel’in de aralarında bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürülürken, HDP il binasında ve birçok HDP ilçe binasında arama yapıldığı öğrenildi.

ANKARA: 17 gözaltı Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, başlatılan operasyon kapsamında, sabaha karşı HDP il ve ilçe yöneticilerine yönelik eş zamanlı operasyon yaptı. Operasyonda, HDP Ankara İl Başkanı İbrahim Binici’nin de bulunduğu il ve ilçe yöneticilerinden 17 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

ADANA: 25 gözaltı Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Halkların Demokratik Partisi'ne yönelik şafak vakti operasyon başlattı. Polis Adana merkez ve Ceyhan ilçesinde 30 adrese eş zamanlı özel harekat polisinin de desteğiyle girdi. Yapılan operasyonda aralarında HDP Adana İl Eşbaşkanları, Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Ceyhan ilçe başkanlarının da aralarında bulunduğu 25 partili gözaltına alındı.

Bu üç kentin dışında Manisa ve Mersin başta olmak üzere birçok ilde de HDP il başkanları ve teşkilat üyelerine yönelik operasyonun sürdüğü öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.