Hastalar ve Yakınları Muhatap Bulamıyor

Hastalar ve Yakınları Muhatap Bulamıyor

Doktor yok, kaloriferler yanmıyor, hasta yakınları muhatap bulamıyor!.

A+A-

Denizli'ye bağlı Çivril Devlet Hastanesinden bugün gelen bilgilere göre, Denizli-Çivril Devlet Hastanesinin polikliniklerinde yatarak tedavi gören çok sayıda vatandaş, soğuyan havalarla birlikte hastanenin adeta bir soğuk hava deposuna dönmesinden şikayetçi oldular. 

Canlı Canlı Morg Soğuğu 

Edindiğimiz bilgilere göre Çivril Devlet Hastanesinde yatmakta olan çok sayıda hasta özellikle geceleri sertleşen hava nedeniyle hastanenin adeta bir soğuk hava deposuna döndüğünü bu yüzden kat kat giyinerek kendilerini ısıtmaya çalıştıklarını belirterek bu şikayetlerini hastane yetkilileriyle paylaştıklarını ancak bir sonuç alamadıklarını belirttiler. Diğer taraftan bazı polikliniklerde doktor olmadığını bu yüzden tedavilerinin yapılamadığını belirten hastalar, personelin ve hastane yetkililerinin kendileriyle ilgilenmediklerini belirterek şikayetlerini dile getirdiler.

Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk "Kadromuz Yeterli "

Konuyla alakalı Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk "Çivril'de bulunan devlet hastanemize ek olarak 100 yataklı bir bina daha yapıyoruz. Şu halde personel açığımız yok. Uzman doktor açığımız söz konusu değil. Sadece Beyin Cerrahımız yok ancak C Sınıfı olarak tabir edilen hastanelerin hiç birinde beyin cerrahı bulamazsınız. Bunun dışında tüm polikliniklerde uzman doktor açığımız söz konusu değil. Hastalarımız belirttiği şikayetlerle ilgili olarak gereken çalışmayı yapacağım. Özellikle ısınma sorunuyla alakalı bir malumatım yok ama kaloriferleri yakmamış olabilirler. Hastalarımızın bu sorunu derhal giderilecek. Diğer sorunlarla alakalı olarak çözüm noktasında gereken çalışmayı yapacağım." Dedi.Kaynak:usakyasam

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.