Harektin Hareketsiz Lideri Bahçeli...

Harektin Hareketsiz Lideri Bahçeli...

A+A-

HAREKETİN, HAREKETSİZ LİDERİ

* %5 de olsa, anlamsızca hala BAHÇELİ diyen kardeşlerimizin, övündüğü tek şey, Bahçeli'nin mal varlığının azalmış olmasıdır. Dert ettiğini sanmam, ne de olsa ağa çocuğudur. Görüldüğü kadarıyla ticari kapasitesi de yok, zaten ne iş yapsa batırır.

* Bahçeli'nin mal varlığı azalsa da maşallah yetersizliği artarak devam etmiştir ne yazık ki. 99'dan itibaren ülkücü hareketin her beklediğinin tersini yapmış; Ecevit'e kul, bize katil diyen Rahşan'a köle, 

binlerce şehidin katili Apo' ya cankurtaran, ülkeyi soyduran Mesut Yılmaz'a yoldaş olmuştur. Necdet Sezer'i Somuncuoğlu'na tercih etmiş, ülkücülere saldıran Enginyurt'a korucu olmuştur.

* Üç sefer başbakanlık gelmiş, o kaçmış, iki sefer zamansız seçim diyerek partiyi batırmıştır.

* Parti içinde her kaliteli ülkücüye düşman olmuştur. Aday olan Ümit Özdağ'ı salona sokturmamış, aday olup salona bilek gücüyle giren Koray Aydın için “İhanet az daha başaracaktı.” demiş, toplumun sevdiği Meral Akşener'i sırf millet dillendiriyor, rakibim olabilir diye listeye almamış, Sinan Oğan'ı yıldızı parladığı için, partiden atmıştır.

* Kısacası, BAHÇELİ, davaya faydası olmayan, makam odasından çıkmayan, halkı tanımayan, sosyal ilişkileri olmayan, hareketsiz bir genel başkandır. Boğazındaki biyolojik engeliyle konuşamayan, ayrıca konuşma yeteneği de olmayan birisidir. Kendinden başka bir şey düşünmeyen,

KENDİNİ KURTARMAK İÇİN, AKP İLE İŞBİRLİĞİ YAPAN, ancak ülkücülere karşı hareketlenen, değişim isteyen teşkilatlara çocukları kullanarak baskın yaptıran, onları birer ikişer kapatan, gücü de sadece efendi ülkücülere yeten, korkak bir iç diktatör olmuştur.

* Bazılarımız görmek istemese de açıkça ortadadır ki BAHÇELİ GİTMEDEN, ÜLKÜCÜ HAREKET AYAĞA KALKAMAZ. Oy veren veya vermeyen insanları, suçlama çapsızlığına düşmeden, kalkar diyenlerin elindeki doneleri görmek isteriz.

* Her şeye rağmen, bu süreçte sakin yürümeye gayret edeceğiz. Birbirimizi kırmayacağız. Görelim Mevla’m neyler, neylerse güzel eyler. *

Şahin Hüseyin Celep

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.