Halk Günü'ne katılım artarak devam ediyor

Halk Günü'ne katılım artarak devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, beşincisini düzenlediği Halk Günü'nde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam etti. Her ayın ilk salı günü vatandaşların istek, öneri ve sorunlarını dinleyen Başkan Zolan, Aralık ayı Halk Günü buluşmasını yoğ

A+A-

Halk Günü buluşmasının ilkini ağustos ayında düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, beşinci kez vatandaşların istek, öneri ve dertlerini dinledi. Başkan Zolan, sabah saatlerinden itibaren tüm ekibiyle birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Bölümü'nde vatandaşları dinlemeye başladı. Vatandaşların her ay ilgisinin arttığı Halk Günü'nde basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Başkan Zolan, "Halk Günlerinde amacımıza ulaştık.  Vatandaşımız ne hissediyor, dertleri neler, talepleri neler bunları daha rahat anlatabilsin, önünde hiç bir engel olmadan bana ulaşabilsinler diye bu Halk Günümüzü başlatmıştık. Her buluşmamızda da sayı giderek artıyor. Bundan mutluluk duyuyorum. Talepler dile getiriliyor, dertler anlatılıyor veya bizim gözümüzden kaçan noktalara değiniliyor. Bu noktada vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki bu Halk Gününü yapmışız" dedi.

 

YOL HARİTASINI VATANDAŞLARIMIZ ÇİZİYOR

 

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Biz diğer zaman dilimlerinde de eğer toplantıda değilsek, derdini anlatamaya gelen vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Bazen vatandaşlarımız ben olmadığım için geri dönme ya da çok bekleme gibi durumlarla karşı karşıya kalabiliyor. Böyle bir gün düzenleyerek, vatandaşlarımızla sabahtan akşama kadar vakit geçirme imkanı buluyorum. Vatandaşlarımız da, 'Başkanı görebilir miyiz?' kaygısından uzak, randevu almadan görüşebiliyor. Sürekli halkla iç içe ve sorunları onlardan dinleyerek çözüm üretmekten yana olan birisi olarak bu toplantılarımıza önem veriyorum. Çünkü vatandaşımızın bizlere ilettiği sorunları ürettiğimiz projelerle çözüyoruz. Bu noktada sıkıntının nerede olduğu, nerede aksaklık yaşandığı ya da ne gibi taleplerin olduğunu vatandaşlarımızla konuşarak yapıyoruz. Bizim amacımız dertlere derman olmak. Bunun da yol haritasını vatandaşlarımız kendisi çiziyor" dedi.

 

"OLUMLU TEPKİLER ALIYORUM"

 

Taleplerini ileten vatandaşların dertlerine derman olmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Zolan, "Biz gerçekleştirilmesi mümkün olan talepleri yerine getiriyoruz. Ancak gerçekleşmesi mümkün olmayacak taleplerin de gerçekleşmeyeceğini net bir şekilde dile getiriyoruz. Bu noktada insanlarımızı beklentiye sokmadan onlara yapabileceklerimizi söylüyoruz. Tüm ekibim de benimle beraber burada bulunuyor. Sorunlar hangi birimi ilgilendiriyorsa önce vatandaşlarımızı dinleyerek, daha sonra da ilgili arkadaşlara talimat vererek, çözüme kavuşturuyoruz. Ben memnunum, vatandaşlarımızdan da olumlu tepkiler alıyorum. Bir manimiz olmadığı sürece Halk Günlerimizi yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi de, Halk Günü buluşmasına gelerek Başkan Zolan'a çiçek verdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.