Halepte İnsanlık Ölmesin

Halepte İnsanlık Ölmesin

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın öncülüğünde gerçekleştirilen Halep’teki mazlumlar ve mağdurlar için “Halep’te İnsanlık Ölmesin” sloganıyla başlatılan kampanyaya Çameli halkından'da destek geldi.

A+A-

Büyük insani dramların yaşandığı,milyonlarca insanın öldüğü,mazlum ve mağdur duruma düştüğü Suriye'ye yönelik olarak, başta Halep olmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliği ile yardım kampanyası başlatıldı. Savaştan etkilenen kardeşlerimizin barınma,beslenme ve sağlık alanındaki ihtiyaçlarını karşılamak,hüzünlerini paylaşmak ve acil ihtiyaç duydukları insani yardım malzemelerini kendilerine ulaştırmak üzere "Halep'te İnsanlık Ölmesin" teması ile başlatılan yardım kampanyasına Çameli İlçesi'de katıldı. Yardım kampanyasında bir kamyon dolusu ihtiyaç malzemesi toplanıldı.

Çameli İlçe Müftüsü Bayram Danacı yaptığı teşekkür konuşmasında ; "Halep'te İnsanlık Ölmesin kampanyasına ilçemizden müthiş bir katılım oldu. Cenab-ı Allah yapmış olduğumuz bu yardımlarımızı İnşallah dergah-i-izzet'inde kabul eylesin ben buradan Sayın Belediye Başkanımız Cengiz Arslan'a köylerden gelen erzakların ulaştırılmasında ve kampanyamıza vermiş olduğu desteklerden dolayı canı gönülden teşekkürlerimi arz ediyorum."dedi.

İlçe genelinde toplanan yardımlar edilen duaların ardından Halep'e gitmek üzere yola çıktı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.