Halep İçin Sen de ''BİR ŞEY'' Yap

Halep İçin Sen de ''BİR ŞEY'' Yap

Denizli’nin Acıpayam İlçesinde Halep için yardım kampanyası başlatıldı.

A+A-

Halep’te yaşanan insanlık suçuna dünyanın dikkatini çekmek ve bölge halkının ihtiyaçlarını bir nebze olsun karşılamak adına Acıpayam Belediyesi ve Hayrat Yardım Derneği işbirliği ile Acıpayam’da yardım kampanyası başlatıldı.

Kampanya hakkında bilgi veren Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, "Halep’te ve diğer şehirlerde kuşatma altında kalan mazlumlara, sivil halka, kardeşlerimize karşı yapılan hain saldırılar devam ediyor. Buradaki mazlum olan kardeşlerimizin yanında olabilmek ve onlarla bir dilim ekmeğimizi paylaşabilmek için başlattığımız yardım kampanyamıza esnafımızdan, sivil toplum kuruluşlarından ve hayırsever halkımızdan katılım ve destek bekliyoruz. Halkımız tarihi boyunca mazlum halkların yanında olmuştur. Bugün yine bu büyüklüğünü göstereceğinden zerre kuşkumuz yoktur" dedi.

Acıpayam Belediyesi ve Hayrat Yardım Derneği işbirliği ile başlatılan Halep’e Yardım Kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların, kuru gıda, kullanılmamış ya da az kullanılmış kıyafet ve battaniye, mama, çocuk bezi, bebek malzemeleri, çocuk giysileri ile temizlik malzemelerinden oluşan yardımlarını Acıpayam Cumhuriyet Meydanındaki görevlilere ve teslim edebileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.