Hakkımdaki İftira Dolu Habere Yanıtımdır

Hakkımdaki İftira Dolu Habere Yanıtımdır

Böyle bir şikâyet olmamış, hiçbir biçimde böylesi bir süreç yaşanmamıştır.

A+A-

Denizlimizin yerel basınında muhabirlik yapmakta olan Bayram COŞKUN’un, 27 Ağustos 2015 tarihinde önce sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ardından “Meydan” Gazetesi’nin, “kulis20.com” adlı sitenin 28 Ağustos 2015 tarihli haberinde, şahsımın Denizli Milletvekili arkadaşım Sayın Melike BASMACI’yı “parti Genel Merkezimize maddi ve siyasi konular üzerinden şikâyet ettiğim” iddiasını taşıyan yayın, çirkin bir iftiradan, asılsız bir haberden ibarettir. 

Böyle bir şikâyet olmamış, hiçbir biçimde böylesi bir süreç yaşanmamıştır.

Benim ahlak anlayışımı, örgüt dayanışmamıza yaklaşımımı, Denizli’de partimizin her kademesinde yıllara yayılarak olgunlaşmış siyasi tecrübemi bilenler ve beni tanıyanlar, hiçbir dönem ve koşul altında, hiçbir arkadaşımı Genel Merkez’e “şikâyet” etmediğimi ve etmeyeceğimi bileceklerdir.

Bu gibi yalan ve iftiralar bizi hiçbir surette ayıramaz, her kademedeki örgüt dayanışmamıza zarar veremez. “Önce Türkiye” hedefiyle, örgütümüzle bütünleşmiş olarak çıktığımız yolda, hiçbir iftira bizi iktidar hedefimizden yıldıramaz.

Biz, milletvekili arkadaşlarım başta olmak üzere, örgütümüzle birlikte hazırlıklarımızı 1 Kasım seçimleri için ara vermeden sürdürmekteyiz. 

Bu iftira ve yalan içerikli haberi yayınlayan “Meydan” Gazetesi’ne, “kulis20.com” adlı haber sitesine ve sosyal medya paylaşımında bulunan Bayram COŞKUN’a karşı haklarımı yargı yolunda arayacağımı kamuoyuna saygılarımla duyururum. 

Kazım ARSLAN

CHP Denizli Milletvekili

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.