Ülkücü İşçiler Terörü Lanetledi

Ülkücü İşçiler Terörü Lanetledi

Ülkücü İşçiler Derneği Ege Bölge Başkanı Mehmet Salih İrdem, tüm şubeleriyle terörü lanetledi.

A+A-

İrdem, yaptığı basın açıklamasında;

"10 Aralık Cumartesi gecesi İstanbul Beşiktaş'ta, Beşiktaş-Bursaspor futbol maçı sonrası, terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması TAK'ın üstlendiği bombalı saldırı sonucu şehadete erişen 44 kardeşimizin, vatan evladımızın ve yaralılarımızın acısını yaşıyoruz.

Kandan beslenen, adi şerefsiz terör örgütü, yine bir kahpelikle, namertçe bir bombalı saldırıyla polislerimizi ve sivil halkımızı hedef almıştır.

Daha 9 ay önce Ankara'nın göbeğinde aynı şekilde kahpece bir saldırıyla 28 insanımız şehit edildi.

Hemde çocuk, yaşlı, sivil, polis, asker gözetmeksizin.

Memlekette bir savaş mı var? Hayır!

Karşımızda mertçe savaşan bir düşman mı var? Hayır!

Maç izledikten sonra, evine giderken, çalışırken şehit oluyorsun. Koca metropolde, şehrin göbeğinde, tonlarca bombalarla nasıl eylem yapabilmekteler?

Bu olaylar öncesinde nasıl tespit edilemiyor?

 

Evet, derneklerimize astığımız afişlerde yazdığı gibi; Yastayız, ama dimdik ayaktayız... Ülkücüler olarak yeminimiz var, Türk Milleti'ne yapılan her türlü zulme karşı, kahpeliğe karşı son damla kanımıza kadar mücadele edeceğiz.

Ne kadar hainlik yapsanızda, şerefsizce arkadan saldırsanızda, yılmayacak ve yaptıklarınızın cezasını Türk Milleti er yada geç verecektir.

 

Sözlerime son verirken, Türk Milleti'nin bekası ve vatanın bölünmezliği için şehit olanlara Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk Milleti'ne sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim." Dedi.


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.