Sağlık Kuruluşları Siz Ne İş Yapıyorsunuz ?

Sağlık Kuruluşları Siz Ne İş Yapıyorsunuz ?

Çivril belediye başkanı Dr. Gürcan Güven hastaneye gitmek için araç bulamayan vatandaşı makam aracı ile Denizli’ye gönderdi.

A+A-

Denizli'nin Çivril İlçesi Çıtak mahallesinde yaşayan, geçirdiği trafik kazası sonrası iş göremez raporu alan ve hareket zorluğu yaşayan Mehmet Çakar Denizli’ye Hastaneye gitmek için mahalle muhtarından yardım istedi. Muhtar ile birlikte hastane ve sağlık kuruluşlarından yardım isteyen muhtar hasta nakli yapılmayacağını öğrenince durumu Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven’e iletti.

 

Hasta Mehmet Çakar’ın rahatsızlığı ve durumu hakkında bilgi alan başkan Güven Çakar’ın hastaneden alacağı rapor ile ilgili yardımcı olacağını ifade etti. Mehmet Çakar rapor almak için araç bulamadığını belirterek araç konusunda yardım istedi. Hastane ve 112 ambulanslarının kontrol ve tedavi için hasta taşımadığını belirten Mehmet Çakar bu yüzden 10 gündür Denizli’ye gidemediğini ifade etti. Mehmet Çakar’ın durumu ile ilgili olarak Denizli’deki doktorlarla görüşen belediye başkanı Dr. Gürcan Güven randevu alarak Mehmet Çakar’ı makam aracı ile hastaneye gönderdi.

 

Konuyla ilgili olarak soruları cevaplayan başkan Güven “bizde makam aracı kavramı yok. Bizim için hizmet aracı var. Bu araç Çivril’in hizmetinde olan bir araç. Mehmet kardeşimiz araç bulamadığı için kontrol ve tedavisine gidememiş. Konu bana gelince gerekli görüşmeleri yaparak sağlık ile ilgili konularda yardımcı olduk. Mehmet kardeşimizi de Çivril Belediyesinin hizmet aracı ile Denizli’ye gönderdik” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.