Öz’den Adliye Baskınına İlişkin İnanılmaz İddialar!

Öz’den Adliye Baskınına İlişkin İnanılmaz İddialar!

Hakkında kumpastan soruşturma başlatılan ve korkudan evden çıkamadığı iddia edilen demokrasi ve hukuk sevdalısı (!) Zekeriya Öz mesajlarla eleştirmeye devam ediyor

A+A-

Türkiye’nin en çok  konuşulan isimlerinden biri olan  eski savcı Zekeriya Öz, İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde dün öldürülen Savcı Mehmet Selim Kiraz için çarpıcı iddialar ortaya attı.

Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın ölümünün gizlendiğini belirten Zekeriya Öz, “Nasıl bir devletiz ki Savcımız şehit ediliyor ölümü devletin üst makamlarınca gizleniyor. Devlet 5 kurşun diyor doktor 2 kurşun diyor” dedi.

Operasyonun aceleye getirildiğini öne süren Zekeriya Öz, “Operasyonun niye aceleye getirildiğini kimse anlamış değil, niye adalet bakanı ve başbakan varken yurdışındaki cumhurbaşkanı konuşuyor?” diye sordu.

Savcı Mehmet Selim Kiraz önemli bir soruşturmaya bakıyorken niçin kendisine koruma verilmediğini sorgulayan Zekeriya Öz, olayda ihmali olanların yargılanması gerektiğine işaret etti.

 

İŞTE ZEKERİYA ÖZ’ÜN TWITTER’DAN YAPTIĞI O AÇIKLAMALAR

“Şehit savcımızla ilgili soruşturmanın çok iyi yapılması ve otopsi raporu ile balistik incelemelerinin kayıt altına alınması gerekir.

Nasıl bir devletiz ki Savcımız şehit ediliyor ölümü devletin üst makamlarınca gizleniyor. Devlet 5 kurşun diyor doktor 2 kurşun diyor.

Operasyonun niye aceleye getirildiğini kimse anlamış değil, niye adalet bakanı ve başbakan varken yurdışındaki cumhurbaşkanı konuşuyor ilginç

Savcı Mehmet Selim Kiraz önemli bir soruşturmaya bakıyorken niçin kendisine koruma verilmedi? Olayda ihmali olanların yargılanması gerekir.

Danıştay saldırısından sonra yapılan açıklamalarda “saldırının demokrasiye yapılmış saldırı olduğu” çeşitli kişi ve kurumca açıklanmıştı.

Hatta saldırıdan 2 saat sonra yapılan ptotesto yürüyüşlerinde “katil başbakan katil hükümet ve hükümet istifa” sloganları atilmiştı.

Olayda göz altına alına bir kısım askeri şahısın önünde TEM şube müdürlerinin hazırolda bekledikleri,soru sormaya korktukları anlatılmıştı.

Danıştay suikastıyla hükümeti yıkmaya teşebbüsten ve darbeden mahkum olanlar, bu davanın savcısıyım diyen Başbakanın çıkarttırdığı kanunla tetiği çekende dahil hepsi serbest bırakıldı.Olayın asıl mağduru olan Cumhurbaşkanı geçende darbecilerden Özür dilemişti.Sonuç mu? ortada.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.