MHP'li Başkan Referandum İçin Ne Dedi?

MHP'li Başkan Referandum İçin Ne Dedi?

Başkan Akcan, “Biz, vatan ve milletin menfeati ne tarafta ise, biz her zaman o tarafta oluruz” dedi.

A+A-

Aile ve Sosyal Politikalar eski bakanlarından Ak Partili Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Denizli’nin Çal ilçesine yeni yıl ziyaretinde bulundu. Ramazanoğlu, Çal’ın MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan’a, “Referandum sürecinde sahada birlikte olacağız” derken Başkan Akcan, “Biz, vatan ve milletin menfeati ne tarafta ise, biz her zaman o tarafta oluruz” dedi.

 

Ak Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, yeni yılın ilk ilçe gezisini Çal’ı ziyaret ederek gerçekleştirdi. Ramazanoğlu, Çal’ın MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı partililerle birlikte makamında ziyaret etti. Akcan, Ramazanoğlu’na çiçek, çal karası üzümü ve çal pekmezi ikram etti, “Çal karası üzümüyle ilgili önümüzdeki aylarda kapsamlı bir tanıtım yapacağız. Kışladan, okullara, toplumun her kesiminde sağlık için Çal Karası üzümü tüketilmelidir” dedi.

 

HUZUREVİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Çal Belediyesi tarafından yapılan Huzurevi, geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürlüğü’ne bir protokolle teslim edildi. Ak Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, huzurevini Çal’a kazandıran Başkan Fethi Akcan’a teşekkür etti, “Hizmetlerinde hiçbir siyasi ayrım gözetmeyen, şahsımında çok sevdiği başkanımıza teşekkür ediyorum. Yaptığı hizmetleri yakından takip ediyoruz. Kendisine, milletvekili olarak çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

AKCAN’DAN REFERANDUM YANITI

Sema Ramazanoğlu, yeni anayasa hazırlanması için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin büyük desteğini aldıklarını söyleyerek, referandum öncesi saha da olacaklarını belirtti, “MHP ile sahada birlikte olacağız. Yeni anayasa ne demek, ne anlama geliyor, Türk halkına iyi anlatacağız” dedi. Ramazanoğlu, Başkan Akcan’a dönüp, “Referandum öncesi sahada sizinle birlikte olacağız” dedikten sonra Başkan Akcan ise, “Biz, her zaman vatan ve milletin menfeatleri doğrultusunda hareket ederiz. Vatan ve milletin menfeati ne olacaksa, biz o tarafta oluruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.