Genel Başkan Yardımcısı,Zolan’ı ziyaret etti

Genel Başkan Yardımcısı,Zolan’ı ziyaret etti

Bir dizi ziyaret nedeniyle Denizli’ye gelen AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarından bahseden Başkan Zolan, 15

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş, Başkan Zolan’ı ziyaret etti

Bir dizi ziyaret nedeniyle Denizli’ye gelen AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyaret vesilesiyle Ataş’a teşekkür eden Başkan Zolan, “Bizler, başta Cumhurbaşkanımızdan ve milletimizden aldığımız emanetle, hizmet etme ve milletimizin dertlerine derman olma noktasında gece gündüz çalışıyoruz” dedi. Denizli’de hayata geçirdikleri projeleri anlatan Başkan Zolan, “30 Mart 2014’te Büyükşehir olduk. Tüm ilçelerde koordinasyon ve yatırım anlamında insanlarımıza ‘İyi ki büyükşehir olmuşuz’ dedirtiyoruz. Özellikle kırsal alanda çok çok önemli işlere imza atıyoruz. İnşallah milletin emanetine sahip çıkmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

15 Temmuz gecesini anlattı

 

15 Temmuz Darbe Kalkışması sırasında Denizli’de yaşananları anlatan Başkan Zolan, “Darbe olduğunu Büyükşehir Belediyesinde çalışırken aldık. Haberi alır almaz teşkilat ve halkımızla bir araya gelerek 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanımıza yürüdük. O akşam burada onbinlerce vatandaşımız vardı. Tankların çıkmaması için Tugay’ın etrafının sarılması talimatını verdim. 45 dakika içerisinde Tugay’ın kapıları iş makinelerimizle sarıldı. Sabaha kadar tanklar ışıkları yanık halde Tugay’ın girişinde beklediler. Bizim araçlarımız da ışıklarını yakarak sabaha kadar nöbet tuttular” dedi.

 

Meydan boş değil

 

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Belki tanklar araçlarımızı ezip geçebilirdi ama dedik ki ‘Meydan boş değil’ mesajını verdik. Çardak Havaalanı’ndan Ankara’ya gidecek olan 500 komandonun gitmesine Valimizle ve halkımızla birlikte engel olduk.” Ataş ise 15 Temmuz gecesi Denizli halkının gösterdiği kahramanlık dolayısıyla Başkan Zolan’a teşekkür ederek,

çalışmalarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından Ataş, Başkan Zolan ve beraberindekiler cam horoz heykeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.