Edibali:Terörü Lanetliyoruz

Edibali:Terörü Lanetliyoruz

İstanbul Beşiktaş’ta hain terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

A+A-

Ülke olarak her zamankinden daha çok milli birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan bir dönemde gerçekleştirilen hain saldırı milletimizi büyük bir üzüntüye sevk etmiştir. Son bir yıl içerisinde yaşanan toplu terör saldırıları göstermektedir ki terör örgütleri taktik ve strateji değiştirerek toplu eylemlere yönelmiştir. Kendi kirli ve süfli emellerini gerçekleştirmek için her yolu mubah gören hainler eylemleri ile devletin güvenlik konusunda acziyetini ortaya koyarak halkı karamsarlığa yöneltmek, güven bunalımı oluşmasını sağlamak istemektedirler. İstihbarat zaafiyeti başta olmak üzere teröre karşı yürütülen politikalar bir kez daha gözden geçirilmeli, alınması gereken tedbirler bir an önce alınarak terör örgütlerinin emellerine ulaşması engellenmeli, güven ortamı acilen tesis edilmelidir. Terörü siyasi malzeme yapmadan sivil toplum kuruluşlarımızdan siyasi partilerimize, basın yayın kuruluşlarımızdan kamu kurum ve kuruluşlarımıza kadar millet olarak tek vücut olma zamanıdır.

Türkiye’de terörle nasıl mücadele edileceğini bilen fikir ve irade sahiplerinin sesine kulak verilmelidir. Teröre karşı tüm milletin katılımını sağlayacak bir danışma platformu acilen oluşturulmalıdır. Teröre karşı “mili danışma platformu” ve bu platformda belirecek irade hakim kılınmalıdır.

Aykut Edibali

Millet Partisi Genel Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.