Denizlili Ayyıldız ABD'de Kaza Kurbanı

Denizlili Ayyıldız ABD'de Kaza Kurbanı

Ters yöne giren otomobil Özcan Ayyıldız’ın kullandığı iş minibüsüne çarptı.Hastahaneye kaldırılan Özcan Ayyıldız kurtarılamadı

A+A-

New York’un Long Island bölgesinde Sunrise Highway yolu üzerinde exit 57’de sabah saat dört sıralarında, ters yöne giren (23) Kevin Melgar, yönetimindeki araç karşı yönden galen 49 yaşındaki Özcan Ayyıldız’ın kullandığı iş minibüsüyle kafa kafaya çarpıştılar.

Kazada ters yöne giren otomobilin sürücüsü Kevin Melgaher, olay yerinde hayatını kayıp ettiği belirtildi. Minibüs sürücüsü Özcan Ayyıldız, ise kaldırıldığı  Brookhaven Memorial Hastanesinde tüm müdahalelere ramen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği açıklandı. Polis yetkilileri kazada bir kişinin de yaralandığını belirtti.

 

Olay yerinde ikinci bir kaza yaşandı

Suffolk County Police Ofisinden, yapılan açıklamaya göre kaza yerine gelen Polis aracına arkadan bir başka aracın çarptığı ve Biri Polis iki kişin yaralandığını duyurdu.

Pazar sabahı  New York Long Island bölgesinde Sunrise Highway yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kayıp eden Özcan Ayyıldız’ın, evli 3 kız çocuğu babası olduğu ve bir çiçekçi de çalıştığı belirtildi.

Merhum Özcan Ayyıldız’ın 10 yıldan bu yana ABD’de yaşadığı ve Aslen Afyonkarahisar Evciler nufusuna kayıtlı ailesi ve akrabalarının Denizli'nin Pamukkale İlçesi Dokuzkavaklar Mahallesinde  yaşadığı biliniyor.Denizli'de yaşayan ailesinin cenazesine gitmek için başvurduğu ABD Konsolosluğu ise vize vermedi.Özcan Ayyıldız ABD'de toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.