Çivril'de Feci Kaza 1 Ölü 2 Yaralı

Çivril'de Feci Kaza 1 Ölü 2 Yaralı

Edinilen bilgiye göre Çıtak’tan Çivril’ pancar getiren Yaşar Orhan idaresindeki traktöre arkadan çarpan araçtaki iki kişi ile kazaya karışan traktör sürücüsü yaralandı.

A+A-

Süleyman Akkuş (29) idaresindeki 64 LU 093plakalı araç Denizli Çivril karayolunun Kocayaka kavşağında Çivril’e pancar taşıyan traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan Oskay Durkan (26) araçta sıkıştı. İlk müdahaleyi kazayı gören diğer sürücülerin yaptığı yaralılardan sürücü Süleyman Akkuş olay yerine çağrılan 112 ambulansı ile Çivril Devlet Hastanesine kaldırılırken yolcu Oskay Durkan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılarak Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

İlk müdahaleleri Çivril Devlet Hastanesinde yapılan yaralılardan Oskay Durkan’ın durumunun ağır olduğu ve yapılan ilk muayenesinden sonra Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edildiği bildirilirken Süleyman Akkuş ve traktör sürücüsü Yaşar Orhan’ın ayakta tedavi edildiği belirtildi.

 

Olay ile ilgili soruşturma devam ederken kaza nedeniyle Denizli Çivril karayolu kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Yol yapılan temizlik ve araçların çekilmesinden sonra tekrar trafiğe açıldı.Ağır yaralanan Oskay Durak hastahanede hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.