Çalışmalarımız Devam Edecek

Çalışmalarımız Devam Edecek

Merkezefendi Belediyesi tarafından 2016 yılında 850 bin metrekarelik alanda 106 kilometre asfalt çalışması yapıldı.

A+A-

50 mahallenin hepsini kapsayan asfalt çalışmaları çerçevesinde 1 yılda 23 Milyonluk yatırım gerçekleştirildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “İlçemizde asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2016 yılı bizim için asfalt çalışması anlamında önemli bir yıl oldu. 2017 yılında da aynı şekilde devam edeceğiz. Biliyoruz ki Merkezefendili hemşerilerimizin memnuniyetini her şeyin üstünde görüyoruz” dedi.

2016 yılı Merkezefendi Belediyesi için tam anlamıyla yatırım yılı oldu. Yatırım kalemlerinden biri de asfalt çalışmalarıydı. Merkezefendi Belediyesi tarafından 2016 yılında 50 mahallenin hepsinde asfalt çalışmaları yapıldı. Buna göre Gerzele ve Servergazi bölgesinde 24 kilometre uzunluğunda 163 bin metrekare asfalt çalışması gerçekleştirildi. Göveçlik, Barbaros, Alparslan, 1200 Evler, Bereketler, Bahçelievler, Hallaçlar ve Başkarcı Mahalleleri’nde 98 bin metrekare asfalt yol yapıldığı kaydedildi. Yine 2016 yılında Bozburun, Eskihisar, Sümer, Kumkısık, Kayalar, Sevindik Mahalleleri’nde de 37 kilometreye denk gelen 259 bin metrekarelik asfalt çalışması vardı. Gültepe, Karahasanlı, Selçukbey, Merkezefendi, Şemikler, Yenimahalle, Yenişafak Mahalleleri’ne de toplamda 207 bin metrekarelik asfalt çalışması yapıldı. Bu da yaklaşık 30 kilometrelik bir uzunluğa denk geliyor. Merkezefendi Belediyesi’nin kuruluşundan itibaren ise ilçede 1 Milyon 250 bin metrekarelik alanda 177 kilometrelik asfalt çalışmasının gerçekleştirildiği açıklandı.

850 BİN METREKARE 106 KİLOMETRE UZUNLUK

Tüm bu çalışmalar neticesinde Merkezefendi’ de ilçesinde Merkezefendi Belediyesi tarafından 2016 yılında 850 bin metrekarelik alanda 106 kilometre asfalt çalışması yapıldı. 50 mahallenin hepsini kapsayan asfalt çalışmaları çerçevesinde 1 yılda 23 Milyonluk yatırım gerçekleştirildi.

“ÇALIŞMALARIMIZI DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Subaşıoğlu, “50 mahallemize eşit bir şekilde hizmetlerimizi götürdük. Her mahallemizde mutlaka bir çalışmamız var. Olmaya da devam edecek. Merkezefendi ilçesinin bir mahallesinde anaokulu inşaatını, diğer bir mahallesinde de sağlık ocağının inşaatını görebilirsiniz. Başka bir mahalleye geçtiğinizde asfalt çalışmasıyla pazaryerlerinin yapımları vardır. Asfalt çalışmalarımıza baktığınızda 2016 yılı bizim için oldukça verimli bir yıl oldu. Bir yıl içerisinde 23 milyonluk asfalt yatırımı yaptık. 2017 yılında da aynı şekilde devam edeceğiz. Biliyoruz ki Merkezefendili hemşerilerimizin memnuniyetini her şeyin üstünde görüyoruz” diye konuştu

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.