Çal Karası'ndan Anlamlı Çağrı

Çal Karası'ndan Anlamlı Çağrı

Denizli Süper Amatör Lig lideri Çal Belediyespor’un Kulüp Başkanı Adnan Tatar, hafta sonunda ikinci yarı maçlarının başlayacağını hatırlattı, “Dostluk, kardeşlik ve fair-play'in ön plana çıktığı, kötü olayların, çirkinliklerin, sakatlıkların yaşanmamasını

A+A-

Ligin ilk yarısında oynadığı 13 maçta 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan ve ilk yarıyı 34 puanla lider tamamlayan Çal Belediyespor, attığı 34 gole karşın kalesinde sadece 4 gol gördü. Lider Çal Karası’nın Başkanı Adnan Tatar, Kalespor ve Serinhisarspor ile yaşadıkları şampiyonluk yarışının sezon sonuna kadar süreceğini tahmin ettiklerini söyleyerek, “Bütün takımlar bu memleketin değerleridir ve her camiaya saygı duyuyoruz. Öncelikle dostluk, kardeşlik ve fair-play'in ön plana çıktığı, kötü olayların, çirkinliklerin, sakatlıkların yaşanmamasını diliyoruz. Bir takım BAL’a çıkacak, ligi ikinci sırada bitiren Play-Off oynayacak. Biz ikinci yarıdaki her maçımızı kazanıp, mutlu sona ulaşmak hedefindeyiz. Açıkça belirttiğim gibi, bu hedefe yürürken de; Centilmenlik, dostluk, fair-play gibi değerlerden asla taviz vermeyeceğiz” diye konuştu.

Adnan Tatar, ligin ikinci yarısına teknik kadro değişikliğiyle başlayacaklarını sözlerine ekleyerek, “Çal Karası’nda direksiyonun başına Çallı teknik direktör Kürşat Taş’ın geçmesi camiamızda ve bizi sevenlerde heyecan yarattı. Takımımız, ikinci yarıda daha etkili futbol oynayıp, izleyenlere keyif verecek” dedi.

Tatar, Pazar günü saat 14.00’te Çal İlçe Stadı’nda Tavas Birlikspor ile oynayacakları maça Çallı futbolseverleri beklediklerini kaydetti.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.