Çal Garası Devreyi Lider Kapattı

Çal Garası Devreyi Lider Kapattı

Denizli Süper Amatör Lig’de sezonun ilk yarısını 34 puanla lider tamamlayan Çal Belediyespor’un Başkanı Adnan Tatar, “Devre arasında forvet ve orta sahaya iki takviye yaparak kadromuzu güçlendireceğiz” dedi.

A+A-

İlk yarıyı 31 puanlı Kale Belediyespor’un 3 puan önünde tamamlayan Çal Belediyespor, oynadığı 13 maçın 10’un da gol yemedi. 1-0 kaybettiği Acıpayam Belediyespor, 1-1 berabere kaldığı Tavas Birlikspor ve 3-2 mağlup ettiği Kale Belediyespor maçlarında toplam 4 gol yiyen Çal Belediyespor, 34 gol attı.

AKCAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Çal Belediyespor’un sezon sonunda Bölgesel Amatör Lig’e çıkması için çaba harcadıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Adnan Tatar, “Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’a camiamız adına desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkan Akcan’ın gayret ve destekleri bize güç veriyor” dedi. Tatar, Çallı işadamları ve fedakar taraftara da teşekkür ettiğini sözlerine ekleyerek, “Camiamızın enerjisi ve sinerjisi bizi mutlu sona ulaştıracaktır” diye konuştu.

Adnan Tatar, ara transferde forvet ve orta sahaya iki takviye yapacaklarını söyledi. Kulüp Başkanı Tatar, “Şampiyonluk yolunda takıma olumlu katkı yapacak olan 2 nokta transfer yapacağız. Yapacağımız transferler takıma çabuk uyum sağlarsa zaten güçlü olan kadromuz daha da güçlenecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.