Biz Büyük Bir Aileyiz

Biz Büyük Bir Aileyiz

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, 2016 yılı biterken geride kalan yılın değerlendirmesini düzenlenen toplantıyla yaptı. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, “Denizli’de amatör camia büyük bir aile. Birlikteliğimizin artarak devam etmesini diliyorum

A+A-

Denizli’deki amatör spor kulüplerinin bir çatı altında toplandığı Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, taban birlikleri temsilcilerini düzenlediği kahvaltıda bir araya getirdi. Grand İtimat Otel’de düzenlenen kahvaltıya Denizli ASKF yönetimi ev sahipliği yaparken etkinliğe Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun, Süper ve 1. Amatör, 2. Amatör ve Gençler Ligi Tertip Komiteleri üyeleri ile Denetleme Kurulu Üyeleri, İl Disiplin Kurulu üyeleri, TASKK Delegeleri, TÜFAD Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Denizli Şube Başkanı H. Emrah Bayrakçı, İl Hakem Kurulu Başkanı Hayati Ünal, İl hakem Kurulu eski Başkanı Sinan Baş, Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkan Yardımcısı Mesut Düzgün, Sağlıkçı Atama Sorumlusu Adem Kaya ve camianın önde gelen isimleri katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda geride kalan 2016 yılının değerlendirilmesi yapıldı.

“BİZ BİR AİLEYİZ”

Kahvaltıda konuşma yapan Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, Denizli’de amatör camianın büyük bir aile olduğunu vurgulayarak, “Bizler Denizli amatör camianın a takımı olan sizlerle birlikte amatörlere hizmet etme imkanı bulduk. Tek derdimiz amatörlerin  daha iyi hale gelmesi. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Denizli olarak Türkiye’ye örnek oluyoruz. Bu birlik ve beraberliğin 2017 yılında da devam etmesini temenni ediyorum. 2016 yılı amatörler açısından oldukça iyi geçti. Yeni yılda da takibini sürdürdüğümüz projelerimizi hayata geçirmek için çalışmalarımız devam edecek “dedi. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ise Denizli’deki birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, “Amatör spor camiasını ayakta tutan kişiler olarak herkes bir arada. Amatör demek gönüllülükle çalışan insanlar topluluğu demek. Ben bu birlik ve beraberliğinin artarak devam etmesini dilerim” diye konuştu. Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun ise amatör spor camiasının tek hedefinin Denizli’nin adını  en iyi şekilde duyurmak olduğunu söyledi. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şube Başkanı Bülent Fil ise hakem, gözlemci, yönetici, antrenör ve sağlıkçılar olarak futbola emek veren çok sayıda gönüllü ile camianın giderek büyüdüğünü ifade ederek, “Bu toplantıyla amatöre gönül verenler bir araya geldi. 2017 yılında da bu birlik ve beraberliğimizin devamını dilerim” dedi. Toplantıda 2017 yılı ile ilgili temenniler de dile getirildi. Toplantı sonunda katılımcılar günün anısına objektif karşısına geçerek poz verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.