Başkan Gürlesin'den Ahde Vefa İftarı

Başkan Gürlesin'den Ahde Vefa İftarı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar yemeği verdi. Vatan için yapılan fedakarlıkların hiç bir bedelle ödenemeyeceğini vurgulayan Başkan Gürlesin, gazilere ve şehit yakınlarına seslenerek, “Sizlere vefa borc

A+A-

Karahayıt’ta gerçekleştirilen iftar yemeğine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve eşi Derya Gürlesin, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, Abdullah Sevinçli, Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvalcılar, Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa Işık, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Başkan Gürlesin, bir bir şehit ailelerini ve gazileri karşılayarak, onlarla bir arada olmanın onurunu yaşadığını aktardı. Başkan Gürlesin, iftar öncesinde ve sonrasında şehit aileleri ve gazilerle sohbette bulundu.

Etkinlikte konuşan Helvacılar ve Işık, her zaman yanlarında olan, destek veren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e böylesi güzel bir iftar programı için teşekkür ettiler.

 

“SİZLERE VEFA BORÇLUYUZ”

İftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilere seslenen Başkan Gürlesin, “Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan ayında şehit ailelerimizle, gazilerimiz ve değerli aileleri ile bir arada olmanın onuru ve mutluluğu içindeyim. Davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Şehitlerimiz vatan savunmasında, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü savunurken canlarını feda etti, gazilerimiz gözlerini kırpmadan bu vatan uğruna canlarını siper etti. Şehitlerimize Allah’tan rahmet siz değerli ailelerine sabır diliyorum. Gazilerimize de aileleriyle birlikte sağlıklı nice uzun ömürler temenni ediyorum. Vatan için, ülkenin bölünmez bütünlüğü için yapılan fedakarlıkların karşılığı hiçbir bedelle ödenmez. Aziz şehitlerimizin siz değerli aileleri ve gazilerimiz, sİzlere vefa borcumuz büyük.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, büyük ve güçlü bir devlet. Devletimiz, şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin her zaman, her ihtiyacında yanında. Pamukkale Belediyesi olarak da bizde, şehit yakınlarımıza ve gazilerimizin her daim yanındayız. Gazilerimizin içinde yer aldığı birçok sosyal projemizi hayata geçirdik. Pamukkale Belediyesi olarak şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olmaya da devam edeceğiz. Bizler sizin bir evladınız ve kardeşiniziz. Bizler üzerimize düşen sorumluluğu her daim yerine getirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.