Baro'nun O Dükkanları Kiralık...

Baro'nun O Dükkanları Kiralık...

Denizli Barosu, Adalet Mahallesi'ndeki yeni hizmet binasında üç önemli bağımsız bölümü kiraya vermeye hazırlanıyor.

A+A-

Adalet Sarayı'nın hemen yanı başında bulunan yeni modern binanın zemin katındaki iki dükkan kiracılarını bekliyor.Kafeterya olarak da kullanılabilecek alana sahip her iki bağımsız bölüm aynı zamanda farklı işletmeler için de uygun boyutlarda.

Zemin kattaki iki bağımsız bölümün 207'şer metrekare olduğu bildirildi.

Diğer yandan Denizli Barosu binanın 4'ncü katında bulunan ve 549 metre kare alana sahip olan bir başka bağımsız bölümü de kiraya vermeyi planlıyor.Ana girişten farklı bir girişe de sahip olan mekan lokanta, restaurant vb. olarak kullanılabilecek durumda. Bağımsız bir girişe sahip olması nedeniyle akşam saatlerinde de hizmet vermeye müsait olan bu geniş alan özellikle gündüzleri avukatların yanı sıra Adalet Sarayı çalışanları ile vatandaşlara öğle yemeklerinde ev  sahipliği yapabilecek.

Denizli Barosu'nun bu üç önemli mekanı için kiralama isteği duyanların 31 Ocak 2017 tarihine kadar Denizli Barosu Başkanlığı'na müracaat etmeleri istendi. İlgilenen kişi ve kuruluşlar, yapacakları ticari faaliyet ve iş kolu ile firmalarına ait bilgilerini içerir faaliyetler hakkında proje dosyaları hazırlatıp, teslim edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.