Açı'nın Bu Projesi Eğitime Can Suyu Olacak!

Açı'nın Bu Projesi Eğitime Can Suyu Olacak!

23 yıldır kaliteli eğitim ve özgün yayıncılık anlayışıyla Türkiye’nin dört bir yanına eğitim hizmeti ulaştıran Açı Eğitim Kurumları, büyümeye devam ediyor.

A+A-

Dershane, temel lise ve temel ortaokul alanlarında başarısını kanıtlayan “AÇI” bu alanlardaki tecrübesini şimdi de özel öğretim kursu, etüt merkezleri ve kolejlerine aktarıyor.  Açı Eğitim Kurumları, 4-6 Haziran tarihlerinde gerçekleştirdiği çalıştayda, dünyada ve Türkiye’de uygulanan başarılı eğitim modellerini masaya yatırdı.

 

Açı Eğitim Kurumları; eğitim dünyasına katkıda bulunmak üzere bir AR-GE birimi kurup dünyadaki başarılı olmuş eğitim modellerini sürekli izleyerek geliştirdiği “Açı Eğitim Modeli” ile eğitim sistemimize katkılar yapmak için yola çıktı. Bu kapsamda 4-6 Haziran tarihleri arasında Ankara-Kızılcahamam’da yapılan çalıştayda hem kendi kurumlarında uygulanacak, hem de Türk eğitim camiasına yön gösterecek önemli kararlar alındı. Çalıştaya; Amasya, Antalya, Bafra, Balıkesir, Erbaa, Samsun, Siirt, Şişli ve Trabzon Açı Kolejlerinden yetkililer ile Milli Eğitim Bakanlığı’ndan uzman konuklar katıldı.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.