500 Aileye Ulaşıp 2 Ton Et Dağıttılar

500 Aileye Ulaşıp 2 Ton Et Dağıttılar

Beşir Derneği Denizli Temsilciliği, her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtımı gerçekleştirdi.

A+A-

Beşir Derneği Denizli Şubesi bu Kurban Bayramında Hayırlara Vesile Oldu.İhtiyaç sahibi vatandaşları titizlikle araştırıp bulan ve onları Kurbanda etsiz bırakmayan Beşir Derneği üyeleri adeta seferber oldu.Tam 500 aileye ulaştılar ve 2 ton et dağıtımını gerçekleştirdiler.

AKİSHABER'e Özel açıklama yapan Beşir Derneği Denizli Temsilcisi Av.Emrah GÜRBÜZ;

Sürekli yardımlarının yanı sıra bayramlarda ve afet anlarındaki yardım faaliyetleriyle de tanınan Beşir Derneği, Denizlide ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtımı gerçekleştirdi.

Beşir Derneği Denizli Temsilcisi Emrah GÜRBÜZ “Bir Hisse Hayrınıza Vesile sloganıyla çıktığımız yolda, Türkiye dahil olmak üzere 55 ülkede vekaleten kurban kesim faaliyetlerimizi tamamladık. 2016 Kurban Organizasyonu kapsamında yılda bir defa et gören coğrafyalarda yaşayan mahzun çocuklarla kurban bayramını birlikte geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ulusal ve uluslararası faaliyetlerimiz yanında yerelde Beşir Derneği olarak Denizlideki hayırseverlerin yapmış oldukları kurban eti bağışlarını, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Beşir Derneği olarak yurt içi ve yurt dışında kurban bağışı organizasyonları düzenleyerek paylaşmanın ve kardeşliği yaygınlaştırmanın gayreti içerisindeyiz. İnsani yardım organizasyonu ile faaliyetlerini sürdüren derneğimiz; yurt içinde ve yurt dışında binlerce ailenin, yetimlerin, kimsesizlerin ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olmuştur” dedi.

500 AİLEYE 2 TON ET DAĞITILDI

Gıda, giyim, eğitim ve afet yardımlarıyla ülkemizle birlikte 55 ülkede faaliyetlerimiz devam etmektedir. “Devam eden faaliyetlerimiz arasında kurban eti bağışı da bulunmaktadır. Hayrınıza vesile sloganıyla faaliyetlerine başlayan derneğimiz, hayırseverlerin kurban eti bağışlarını, bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın huzuru ve sevinci içindedir. Bu bayramda , Denizli'de 500 aileye 4’er kiloluk paketler halinde toplamda 2000 kg kurban eti dağıtımı gerçekleştirilmiştir. Yapmış oldukları bağışlarıyla mutluluğa vesile olan tüm bağışçılarımıza içten teşekkür ediyoruz. Derneğimiz, bağışçılarımızın desteği ile her geçen gün faaliyetlerini artırarak, hayrınıza vesile olmaya devam etmektedir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.