Güvenlik Önlemleri Hat Safada

Güvenlik Önlemleri Hat Safada

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın toplu açılış töreni yapacağı Denizli'de, başta konuşma yapacağı meydanda olmak üzere kentte güvenlik önlemleri hat safaya ulaştı

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplu açılış töreni yapacağı Denizlide, başta konuşma yapacağı meydanda olmak üzere kentte sıkı güvenlik önlemleri alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın alana gelmesine saatler kala keskin nişancılar, yüksek binalara yerleşirken; meydan ise köpeklerle bomba araması yapıldı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Denizli’de yapacağı toplu açılış töreni için saat 13.00’te helikopterle Denizli Atatürk Stadına geldi.. Denizli Büyükşehir Belediye binası önündeki 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda saat 14.00’te halka hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelmesinden saatler önce, meydanda sıkı güvenlik önlemleri alındı. Çevre illerden gelen çok sayıda polisin görev aldığı ve bariyerlerle çevrilen meydan, aramalar için boşaltıldı. Keskin nişancılar da meydanı gören yüksek binaların çatılarına yerleştirildi. Mitinge gelenlere dağıtılacak gıda kolileri de köpeklerle didik didik arandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.