Gürlesin Pınarkent'in Yollarını İnceledi!

Gürlesin Pınarkent'in Yollarını İnceledi!

Pamukkale Belediyesi, belediye sınırlarına en uzak yerleşim birimleri arasında yer alan Pınarkent Mahallesi’ne ulaşımı kolaylaştırıyor.

A+A-

Mahalleyi Denizli-Ankara Karayolu’na tek şerit olarak bağlayan Cafer Sadık Abalıoğlu Caddesi yol, kaldırımları, aydınlatmasıyla çift şerit geliş gidiş olacak şekilde tamamlanma aşamasına geldi.

Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Pınarkent yolundaki çalışmalarda, sona gelindi. Tüm hızıyla devam eden çalışmalar kısa süre sonra bitince, geliş gidiş 2 şerit olacak. Elektrik direkleri yenilenip kablolar yer altına alınacak. Yol, refuj, banket, kaldırım ve peyzaj düzenlemeleriyle örnek bir yol haline gelecek. Müdürlük kontrolündeki çalışmalar kapsamında, kazı yapılacak yerlerde kazı, dolgu olacak yerde ise dolgu işlemi yapıldı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcıları Fahrettin Göksu, Abdullah Sevinçli, Veli demir, Selim Arkan ve Türkay Gözlükaya ile ilgili daire müdürleriyle Pınarkent yol yapım çalışmalarında incelemelerde bulundu. Çalışmaların yılsonuna kadar tamamlanacağını kaydeden Başkan Gürlesin, şöyle dedi:

‘Sadece tek şerit olan yol, çift şerit geliş gidiş olacak. Yol, asfaltlamaya hazır hale getirildi. Kaldırım taşları, bordürler, refüj ve banketler, plan dahilinde yolda tamamlandı. Kaldırım ve yol ayrımına ise beton dökülerek kaldırım taşları döşenmeye başlandı. Trafiğin işleyeceği yolda tek yön olarak afsaldı, diğer yönde asfalt öncesi tüm işler tamamlandı. Daha önce tek şerit olan ve direkler arasında havadan taşınan elektrik kabloları ise yeraltına alındı.

Yol, sürekli gelişim halinde olan mahallenin uzun süre ihtiyaçları karşılayacak şekilde planlandı. 1250 metre uzunluğundaki yolun, her iki yönüne 3 metre genişliğinde kaldırım olacak. Yol, yıl sonuna kadar tamamlanacak. Şimdiden mahalle sakinlerimize ve Pamukkale’mize hayırlı olsun. Şehir merkezinde ne varsa en uç mahallemizde aynısını yapacağız dedik ve Pınarkent yolumuz bunu bir göstergesidir. Çalışmalarımızın seçime endeksli olmadığını seçim öncesi söylemiştim. Seçime en uzak noktadayız. Amacımız milletimize hizmet etmektir. Pamukkale Belediyesi sınırları içinde yaşamak ayrıcalık olacak demiştim. Bu ayrıcalığı vatandaşlarımıza hissettirmeye devam edeceğiz’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.