Gürlesin'den Büyük Sürpriz!

Gürlesin'den Büyük Sürpriz!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Prof. Dr. Cevat Akşit Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversiteli gençlerin sahur sofralarına misafir oldu.

A+A-

Üniversiteli öğrencilerle sahurda bir araya gelen Başkan Gürlesin, “Bugün siz gençlerimizle Ramazan ayında bir sahur ortamında bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduk” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her ramazan olduğu gibi yine üniversiteli öğrencilerin sahur sofrasına konuk oldu. Denizli Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Prof. Dr. Cevat Akşit Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversiteli gençlere sürpriz yapan Başkan Gürlesin, öğrencilerle birlikte sahur yaptı. Öğrenciler Başkan Gürlesin’i karşılarında görünce şaşkınlık yaşarlarken, taleplerini de iletmeyi ihmal etmedi. Sahur programına Başkan Hüseyin’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Adnan Kaya veKredi Yurtlar Kurumu Denizli İl Müdürü Alaattin Aktaş da katıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in kendilerine sahurda eşlik ettiğinden dolayı çok memnun olduklarını dile getiren, Kredi Yurtlar Kurumu Denizli İl Müdürü Alaattin Aktaş, “Sayın başkanımız her zaman bizlerin yanında oluyor. Sahurda da öğrencilerimizle birlikte olması bizleri çok memnun etti. Kendisine teşekkür ederim” dedi.

“TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise Pamukkale Belediyesi olarak eğitim konusunda öğrencilere ve okullara birçok alanda destek olduklarını belirterek, “Anaokulundan ilkokula, ortaokuldan liseye ve üniversiteye kadar eğitime her daim büyük destek veriyoruz. Güçlü Türkiye’mizin teminatı siz gençlersiniz. Ülkemizin her daim güçlü olması, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında öncelik çocuklarımızın, gençlerimizin en iyi şekilde eğitim almalarından geçer. Pamukkale Üniversitemizde ilçe sınırlarımızda yer alıyor. Yine her platformda üniversiteli öğrencilerimizle bir araya gelerek, isteklerini dinliyor, sıkıntılarına çözüm arıyoruz. Prof. Dr. Cevat Akşit Öğrenci Yurdu ile ilgili yapım noktasında planlamasından sonrasında ihtiyaçlarının giderilmesi anlamında desteğimiz oldu. Bugün siz gençlerimizle Ramazan ayında böylesi güzel bir sahur ortamında bir araya gelmekten dolayı yaşadığım mutluluğu vurgulamak isterim. İstek ve taleplerinizi de aldık. İnşallah hayata geçirilmesi anlamında planlama çalışmalarını yapacağız. Biz her zaman öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.