Google Earth VR ile Dünya Evinizde

Google Earth VR ile Dünya Evinizde

Google, Earth uygulamasına yeni bir soluk kazandırıyor. Google Earth VR uygulaması ile sanal gerçeklik sayesinde evinizden çıkmadan dünyayı gezebilirsiniz

A+A-

Google'ın 2005 yılında ilk olarak Amerika'da kullanıma sunduğu Earth hizmeti sayesinde; kullanıcılar dünyanın dört bir yanını PC başından gezebiliyordu. Yıllar içerisinde gelişen Google Earth şimdi de son dönemde oldukça popüler olan sanal gerçekliğe (VR) ayak uyduruyor. Google Earth VR uygulaması sayesinde şimdi dünyayı keşfetmek hiç de zor değil.

HTC Vive ile uyumlu olan Google Earth VR uygulaması ile dağların zirvesine tırmanabilir, dünya üzerinde uçabilir veya yürüyerek dünyayı keşfedebilirsiniz. HTC Vive'ın kontrolcüleri ile hareket kabiliyetine sahip olduğunu Google Earth VR'ın şimdilik tek eksiği, çok büyük olduğu için dünyanın her tarafını gezememe olarak gösteriliyor.

Eğer HTC Vive'a sahipseniz ve dünyayı PC başından keşfetmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklayarak uygulamayı ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.