Google'de Asla Yazıp Aramayın

Google'de Asla Yazıp Aramayın

İnternetin faydalarını saymakla bitmez. İnternet sayesinde bilmediğimiz bilgileri öğrenebiliyoruz.

A+A-

Sevdiğimiz şarkıları dinleyip sevdiğimiz filmleri de izleyebiliyoruz. Bunu yaparken de dünyanın en büyük arama motoru olan Google'u kullanıyoruz. Google'da aradığımız kelimeler, en net sonuça ulaşmamıza yardımcı oluyor. Ancak bazı kelimeler var ki asla yazmamanız gerekiyor. Bunu içtenlikle söylüyoruz, lütfen bu kelimeleri Google'da aratmayın. Gerçekten kendinizi kötü hissedeceksiniz. İşte Google'da asla aramamanız gereken 8 kelime...

2 Trypophobia

Google'a Asla Yazmamanız Gereken 8 Kelime

Trypohphobia, tekrar eden desen fobisi, Küçük delikler kümeleri bulunan nesnelerin korkusu olarak da bilinir. Korkulacak bir kelime olduğu söylenemez fakat biraz tiksindirici göründüğünü söylemek lazım. Rahatsız edicilik düzeyi üst seviye de olmasıyla, insan da baş dönmesine sebep verebiliyor. Özellikle Google resimlerde aramamanız gereken bir kelime.

3 Wet Koala

Google'a Asla Yazmamanız Gereken 8 Kelime

Hepimiz Koala'yı sevimli bir hayvan olarak biliriz. Tabi başına wet gelmesiyle birlikte kaşılaştığımız şey bizi biraz şaşırtabilir. Viral olan o video sahte olduğu kanıtlanmış olmasına rağmen yine de Google da karşılaşmak istemeyeceğimiz bir görüntü. Bunu yapanların niçin böyle bişey yapmaya çalıştıkları da biraz düşündürücü.

4 MeatSpin

Google'a Asla Yazmamanız Gereken 8 Kelime

Meatspin türkçe karşılığı et çevirme diye gözüküyor. Bu kelime size mangal üzerinde çevrilen etleri ya da bir kasap dükkanını anımsatabilir. Fakat bu kelimeyi yazdıktan sonra karşınıza gey olan iki erkek çıkacaktır. Tabi o sakıncalı fotoğrafta çevirdikleri şey hiç de ete benzemiyor. Biraz anormal olabilir karşılaştıklarınız. Pişmanlık duygusu yaşamak istemiyorsanız bu kelimeyi aratmamanız sizin için daha iyi olacaktır.

5 Elephantiasis

Google'a Asla Yazmamanız Gereken 8 Kelime

Vikipedi''ye göre, Elephantiasis "özellikle bacaklarda ve erkek cinsel organlarında derinin ve altta yatan dokuların yoğunlaşması ile karakterize bir hastalıktır". Çıkan resim ve ya fotoğraflar hiç de iç açıcı değil. Bu hastalık olabilir fakat bunlardan rahatsız olmamak elde değil. Google''da her bilginin olması çok da iyi değilmiş.

6 Tub girl

Google'a Asla Yazmamanız Gereken 8 Kelime

Bu kelimeden sonra bu video fikrinin pişmanlığını yaşadım. İyi ya da kötü İnternet üzerinde birçok görüntü var. Kötü bir gece geçirmek istiyorsanız bu kelimeyi yazdıktan sonra karşılaşacağınız görüntü sizlik olabilir. Hiç bakamayacaklar için söyleyelim. Küvette kusan bir kız var. Evet olay sadece bundan ibaret.

7 Bomb instructions

Google'a Asla Yazmamanız Gereken 8 Kelime

Türkçe'ye çevirdiğimizde bomba talimatları diye karşımıza çıkıyor. NE var bu kelimeden diyebilirsiniz. Ancak siz bu kelimeyi yazdığınızda büyük ihtimalle hükümet ve CİA'ya kırmızı alarm vereceksiniz. Eğer evinizde bir gece vakti tutuklanırsanız bu sebeple de olabilir. Çünkü birçok insan google'dan bombanın nasıl yapıldığını öğrenmeye çalışıyor ve öğrendikten sonra istemediğimiz bomba eylmelerini gerçekleştiriyorlar. Buna önlem olarak bu kelimeleri yazan kişiler takibe alınıyor.

8 8 The Death Clock

Google'a Asla Yazmamanız Gereken 8 Kelime

Ölüm bir çok kişinin tatmak istemediği bir gerçek olsa da elbet o gün gelecektir. Google'a bu kelimeyi yazıp tıkladığınızda; en başta ne zaman öleceğinizi tahmin eden bir sistem çıkacak. Doğum tarihinizi, cinsiyetinizi ve kilonuzu girdikten sonra karşınıza ne zaman öleceğinizi gösteren tarihi söyleyecek. Yakın bir tahmin size ölüm korkusu yaşatıp, sinirinizi bozabilir.

9 Smoker's Lungs

Google'a Asla Yazmamanız Gereken 8 Kelime

Sigaranın ne kadar zararlı olduğunu hepimiz biliyoruz. İçindeki o zehir akciğerleri mahfetmekte. Bu kadar kötü olan şeyin bir de nasıl gözüktüğünü izlemek hiç de hoş değil. Simsiyah bu görüntünün akciğer olduğuna ilk başta inanmayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.