Gençlerin bir yıllık maaşı devletten

Gençlerin bir yıllık maaşı devletten

AK Parti’nin en genç milletvekili adayı Muhammed Bekir Ege, gençlerle bir araya gelerek, AK Parti Seçim Beyannamesi’nde açıklanan müjdeleri anlattı.

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Muhammed Bekir Ege, AK Parti Pamukkale Gençlik Kolları tarafından düzenlenen öğrenci evi ziyaretine katıldı. AK Parti’nin Denizli’deki en genç milletvekili adayı Muhammed Bekir Ege, gençlerle samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. AK Parti Pamukkale Gençlik Kolları Başkanı Fatih Vural ve yönetiminin de katıldığı toplantıda, AK Parti Seçim Beyannamesi’nde gençler için açılanan vaatler konuşuldu. AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Muhammet Bekir Ege, 13 yıllık iktidarlarında her zaman gençlerin yanında olduklarını belirtti. Ege, “AK Parti olarak seçim beyannamemizde 13 yıldır olduğu gibi yine gençlerimiz için önemli projelere imza attık. Bunların en önemlilerinden bir tanesi de İlk kez iş bulan her gencimizin maaşının bir yıl boyunca devlet tarafından karşılanmasını sağlayacağız. Bu dönemde gençlerimizin iş başında eğitimini de temin ederek beceri kazanmalarını sağlayacak, işverenin de personel maliyetini düşüreceğiz” dedi.

 

GENÇLER İŞSİZ KALMAYACAK

 

Bu müjdenin özellikle Denizli gibi sanayisi gelişmiş şehirlerde birçok üniversite mezunu gence istihdam sağlayacağını vurgulayan Milletvekili Adayı Ege, “Tecrübesiz sahada deneyimi olmayan gençlerimizin maaşı 1 yıl devlet tarafından karşılanacak. Bu süreçte gençlerimiz hem tecrübe kazanacak hem de istihdama katılacak. Yeni dönemde genç arkadaşlarımız işsiz kalmayacak inşallah” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.