Genç MÜSİAD Denizli Başkanı Çakır Oldu

Genç MÜSİAD Denizli Başkanı Çakır Oldu

MÜSİAD Denizli Şubesi tarafından Dedeman Park Otel’de düzenlenen 10.Olağan Genel Kurul toplantısında, Genç MÜSİAD Denizli Başkanı Mehmet Çakır oldu.

A+A-

MÜSİAD Denizli Şubesi tarafından Dedeman Park Otel’de düzenlenen 10.Olağan Genel Kurul toplantısında, Genç MÜSİAD Denizli Başkanı Mehmet Çakır oldu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ali Pınar Topbaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Sami Nalbantoğlu’nun yer aldığı Genç MÜSİAD Denizli Şubesi 10.Olağan Genel Kurulunda, Genç MÜSİAD Denizli Başkanı Muharrem Kılcı, görevini Mehmet Çakır’a bıraktı.

Terörün sebebi 2023 hedefleri

Teşekkür için 10. Olağan Genel Kurul’a hitap eden Genç MÜSİAD Denizli Başkanı Mehmet Çakır, terör olaylarının arkasındaki asıl sebebin 2023 hedefleri olduğunu ifade etti. Türkiye’nin gelecek hedeflerine taş koymak üzere dışarıda hazırlanan planların Türkiye’ye ihraç edildiğini aktaran Çakır, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “14 yılda Türkiye’nin nereden nereye geldiğini ve Türkiye’nin 2023 hedeflerini değerlendirirsek; bölgesel bir güç haline gelen Türkiye’nin üzerinde oynanan 15 Temmuz darbe-işgal girişimini, devletin her kademesine konuşlanmış paralel devlet yapılanmasını, her gün farklı bir ilimizde meydana gelen sivilleri hedef alan seviyesiz onlarca terör olaylarının sebebini, kapsamlıca anlamış oluyoruz ve terörün her türlüsünü lanetliyoruz.”

Elimizi taşın altına koyacağız

Genç MÜSİAD olarak, Türkiye’de oynanan tüm oyunlardan haberdar olduklarını ifade eden Genç MÜSİAD Denizli Başkanı Çakır, 15 Temmuz’da millet olarak nasıl dik durduysak, yarın da dik duracaklarını; birlik ve beraberliğin devam edeceğini söyledi. İleri teknolojiyi hedef alan yeni ekonomik stratejiler Türkiye’yi daha iyi ileri noktalara ulaştıracağını aktaran Başkan Çakır, “Bu anlamda her daim elimizi taşın altına koyacağız” mesajını verdi. Konuşmasının sonunda Başkan Çakır, MÜSİAD ve Genç MÜSİAD olarak, vatan ve bayrak için her türlü fedakarlığı yapmaya geçmişte olduğu gibi bugün de hazır olduklarını ifade etti.

Genç MÜSİAD Denizli yönetimi

Genç MÜSİAD Denizli 10.Olağan Genel Kurul’da Başkan Yardımcıları; Uğur Küççük, Abdullah Tatar ve Muhammed Asaf Acar oldu. Yönetim Kurulu üyeliğine getirilen isimler ise şu şekilde: İsmail Eyüpoğlu, Hüseyin Özdel, Ahmet Ali Demiröz, Bekir Çakır, Enes Güney, Gökhan Akbulut, Huzeyfe Demir, M. Kürşat Yılmaz, Ömer Saluk, Ramazan Bulu, Sait Koçak, Burak Uysal, Yunus Çiftçi, Zafer Şakır.

Genç MÜSİAD Denizli Başkanı Çakır ve ekibi, ülke ekonomisine yönelik yapay saldırılarla oluşturulmak istenilen algıyı boşa çıkaracak çalışmalar için bir an önce harekete geçeceklerini ve Denizli’deki gençlikle buluşarak el birliği içerisinde hareket edeceklerini aktardı. Ülkesi için birlik olup çalışmak isteyen gençler, Genç MÜSİAD bünyesine davet edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.