Gazeteci İsmail Aydın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gazeteci İsmail Aydın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyesi ve Meydan Gazetesi eski İmtiyaz Sahibi Gazeteci İsmail Aydın, dün evinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olan Aydın, dün düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

A+A-

Denizli basınında yaptığı çalışmalar ile tanınan Denizli Gazeteciler Cemiyeti Üyesi ve Meydan Gazetesi eski İmtiyaz Sahibi İsmail Aydın, dün evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olan 75 yaşındaki İsmail Aydın’ın ani ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Gazeteci İsmail Aydın dün Ulu Camide düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Ulu Camideki cenaze törenine Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ömer Özer, CHP Denizli Milletvekili Aday Adayları Ömer Yurtseven ve Kazım Arslan, DEHA20 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Eren Güneş, Horoz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Aklam,Akishaber Gazetesiğ İmtiyaz Sahibi Ahmet Özcan, DRT Tv ve Denizli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kemal Kaya, Kulvar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan Altınsır, ailesi ve gazeteci meslektaşları katıldı. 75 yaşında aramızdan ayrılan İsmail Aydın’nın cenazesi ikindi namazına müteakiben kılınan namazın ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Değerli bir büyüğümüzü daha kaybetmenin derin üzüntüsü içerisinde olduklarını ifade eden Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, “İsmail Aydın ağabeyimiz basın camiasına yaptığı hizmetler ile her zaman bizlerin yanında oldu. Böyle değerli bir büğümüzü kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Aramızdan ayrılan değerli büyüğümüz İsmail Aydın’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi başsağlığı diliyorum” dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.