Garip'ten Bayram Mesajı

Garip'ten Bayram Mesajı

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

MHP’li  Garip,  mesajında, birlik ve beraberliğin pekiştiği huzur, rahmet ve bereketi kuşanmış bir Ramazan ayını daha idrak ederek, bayrama kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Garip,   “Milli ve manevi değerlerimizin güzelliğini en derinden hissettiğimiz bayramlar, kırgınlık ve küskünlüğü, kin ve nefreti bir kenara bırakarak coşkuyla ve hasretle kucaklaştığımız müstesna günlerdir. Fakat bu kutlu günlerin gereği olarak barış ve kardeşlik binasının tesis edilmesi gerekirken, üzüntüyle müşahede etmekteyiz ki, dünyamızın pek çok yerinde kardeş kanı akıtılmakta, milyonlarca insan zulme maruz kalmaktadır.

Şüphesiz, bu istisnai günlerin sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, evrensel dostluk ve barış mesajlarını çok iyi idrak etmeli, hayatımızın her anına yayabilmeli ve dünyanın neresinde bulunursak bulunalım, insanlığa umut olabilmek adına bunu ulvi bir vazife addetmeliyiz. Hassaten fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı, hasta, yaşlı,  yetim, öksüz, kimsesiz kardeşlerimizi ihmal etmemeli, kapılarını çalmalı, kendileriyle hemhal olmanın onlar için çok büyük bir saadet olduğunu unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle necip Türk milletinin, bütün İslam aleminin Ramazan Bayramını  kutluyor, bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, sağlık ve esenlikler diliyorum “ ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.