Galaxy S8 Ne Zaman Tanıtılacak?

Galaxy S8 Ne Zaman Tanıtılacak?

Samsung’un Galaxy Note 7 için sorunlar yaşamasının ardından Galaxy S8 modelini daha erken bir tarihte tanıtılacağı ifade edildi.

A+A-

Samsung, 2016 yılında çok önemli hamleler yaparak gücünü pekiştirirken, Galaxy Note 7 ile birlikte başlayan sorunlar markanın ciddi bir zarar yaşamasına yol açtı. Şu anda Galaxy Note 7 modellerinin iade işlemleri ile ilgilenen marka, bu durumu unutturmak ve kullanıcılara yeni bir model sunarak iyi bir gelir elde etmek adına Galaxy Note 7 sonrasında çıkartılacak Galaxy 8 tanıtım tarihini daha da erkene çekmeyi planlıyor. Konuyla ilgili elde edilen ilk bilgilerde Galaxy 8 modeli için 2017 yılında tanıtımın yapılmasına kesin gözüyle bakılsa da tanıtım tarihinde değişikliğin yapılabileceği belirtildi. Galaxy 8 serisi ile birlikte iki yeni modeli piyasaya sunmayı planlayan Samsung, bu iki modeli ile birlikte hem yüksek özelliklerdeki modelleri kullanıma sunacak hem de Galaxy Note 7 modeliyle yaşanan sorunların bir nebze de olsa unutulmasını sağlayacak. Şu anda milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan ve hala iade edilmeyen Galaxy Note 7 modelleri için dünya genlinde çeşitli önlemler alınmaya başlanırken, Samsung kullanıcıların cihazları iade etmemesi nedeniyle telefonların kullanım dışı kalması adına çalışmalara başladı.

Galaxy 8 Ne Zaman Gelecek?  

Galaxy 8 için yapılan tahminlerde 26 Şubat’ta tanıtımın yapılması bekleniyor. Bu bakımdan şimdiden şubat tarihi için bile beklenti oluşmuş durumda. Üstelik bu tarih resmi olarak da açıklanmadığından dolayı doğruluk payı bulunmuyor. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.