Galatasaray'da son çare CAS

Galatasaray'da son çare CAS

UEFA, Galatasaray'a 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası verdi. Sarı kırmızılı kulüp, UEFA'nın bu cezasını CAS'a taşıyacak.

A+A-

Sarı kırmızılı takıma, UEFA’dan beklenen haber geldi. Galatasaray, belirlenen kurallara uymadığı gerekçesiyle 1 yıl Avrupa kupalarından men edildi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz hafta İsviçre’de UEFA ile görüşme yaptıktan sonraki açıklamasında UEFA’dan ceza gelmesi durumunda CAS’a (Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi) başvuracaklarını açıklamıştı.

İşte o açıklama: “Burada iki etabın olduğunu da dikkatten kaçırmayalım. Çünkü hakimler kurulunun vereceği kararı CAS’a götürme şansımız da var. Onun için burada her iki tarafın burada birbirini çok iyi anladığını, Galatasaray’ın çok iyi bir marka olduğu zaten vurgulandı. Dolayısıyla onların, bütün bu ortaya koyduğumuz düşünceleri, ortaya koyduğumuz delilleri yorumlayacaklarını düşünüyorum. Onların kararını bekleyeceğiz. 1 hafta içinde karar verecekler. Olayı CAS’a taşımak mümkün, inşallah ona gerek kalmaz”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.