Futbol Şölenine Davet

Futbol Şölenine Davet

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Pamukkale’de Futbol Şöleni’nin beşincisine kayıtlar başlıyor.

A+A-

“İlkbahar 2017” adıyla düzenlenecek olan turnuvaya kayıtlar 20 Mart-10 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Mahallelerimiz arasında kaynaşmayı sağlayan turnuvamızın beşincisine hazırız. Tüm gençleri takımlarını kurup turnuvaya katılmaya davet ediyorum” dedi.

“Sporun ve sporcunun yanındayız” sloganıyla gençlere yönelik önemli çalışmalara imza atan Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel hale gelen halı saha futbol turnuvasının beşincisi için geri sayı başladı. Yılda iki kez ilkbahar ve sonbaharda gerçekleşen ve katılımın yoğun olduğu turnuva bu yıl “Pamukkale’de 5. Futbol Şöleni İlkbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası” adıyla yapılacak. Pamukkale ilçe sınırları içinde olan mahallerinin 2’şer takımla temsil edilebildiği turnuvaya kayıtlar 20 Mart- 10 Nisan tarihleri arasında alınacak. Eleme usulü oynanacak olan turnuvanın kura çekimi 11-14 Nisan tarihleri arasında yapılırken, müsabakalar 14 ya da 17 Nisan’da başlayacak. Yaklaşık 1 ay sürecek olan futbol şölenindeki maçlar Pamukkale Belediyesi tarafından yaptırılan halı sahalarda oynanacak. Turnuvaya katılmak isteyenler takımlarını kurarak mahalle muhtarına başvuru formunu onaylatarak, gerekli belgeleri Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’nde bulunan ek binasında yer alan Kültür İşler Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekiyor. Zorlu maçlar sonunda dereceye giren takımlara çeşitli hediyeler verilecek. Turnuvayla ilgili tüm bilgiler www.pamukkale.bel.tr yer alıyor.

“GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ”

Pamukkale’de 5. Futbol Şöleni İlkbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası’na tüm gençleri davet eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Biz sporun ve sporcunun yanında olduğumuzu hem bu etkinliğimizle hem de mahallelerimize yaptığımız halı sahalarla gösterdik. Bazı bölgelerde sadece halı saha değil spor kompleksi de yaptık. Bu tesislerin kullanılması için de turnuvalar düzenliyoruz. Mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz ve büyük ilgi gören halı saha futbol turnuvamızın hazırlıkları tamamlandı. Gençlerimiz takımlarını kurarak bu önemli etkinliğe katılabilir. Daha önce 4 kez düzenlediğimiz ve büyük çekişmeye sahne olan turnuvamıza tüm gençlerimizi davet ediyoruz” dedi. 2016 yılının sonbaharında yapılan son turnuvada Pamukkale FC mutlu sona ulaşmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.