Futbol Maçında Kazanan ''Dostluk'' Oldu

Futbol Maçında Kazanan ''Dostluk'' Oldu

İbrahim Cengiz Özel Eğitim Meslek Lisesi İşitme Engelli Futbol Takımı ile Merkezefendi Belediyesi Futbol Takımı arasında futbol maçı düzenlendi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun da forma giydiği mücadelede kazanan dostluk oldu.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçedeki okulların bahçelerine halı sahalar kazandırılıyor. Bu halı sahalarda hem öğrenciler hem de semt sakinleri ücretsiz olarak futbol oynayıp, spor yapabiliyor. Merkezefendi Belediyesi’nin kazandırdığı halı sahalardan biri de İbrahim Cengiz Özel Eğitim Meslek Lisesi’nin bahçesinde yer alıyor. İbrahim Cengiz Özel Eğitim Meslek Lisesi Futbol Takımı ve öğrenciler spor faaliyetlerini bu sahada gerçekleştiriyor. Önemli başarılara imza atan işitme engelli futbol takımının oyuncuları turnuvalarına bu sahada yaptıkları antrenmanlarla hazırlanıyor. 

İbrahim Cengiz Özel Eğitim Meslek Lisesi İşitme Engelli Futbol Takımı ile Merkezefendi Belediyesi Futbol Takımı arasında, okul bahçesine yapılan halı sahada futbol maçı düzenlendi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da mücadele de forma giydi. Başkan Subaşıoğlu maçta rakip fileleri havalandırdı. Oynanan maçta her iki takımın hem göze hoş gelen hareketleri hem de kıyasıya mücadeleleri göz doldurdu. 

Futbol adına her şeyin sahaya yansıdığı, karşılıklı gollerin atıldığı müsabakada ortaya renkli görüntüler de çıkarken kazanan ise dostluk oldu.

TÜRKİYE 1. Sİ OLDULAR

İbrahim Cengiz Özel Eğitim Meslek Lisesi Futbol Takımı’nın Türkiye genelinde önemli başarıları bulunuyor. İşitme engelli futbol takımı daha önce oynadığı ülke genelindeki turnuvalarda 2 kez Türkiye 1.si oldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.