Formatörler Başarı Belgesi İle Ödüllendirildi!

Formatörler Başarı Belgesi İle Ödüllendirildi!

“FATİH Projesi” kapsamında ilimizde bugüne kadar yaptıkları özverili ve başarı çalışmalarından dolayı Bilgisayar İl Formatörlerine Başarı Belgelerini Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz verdi.

A+A-

Millî Eğitim Müdürlüğü Makamında gerçekleştirilen belge töreninde Müdür Yardımcısı Şener Bayram ve il formatörleri hazır bulundu.

 

Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz belgeleri vermeden önce yaptığı konuşmasında “ FATİH Projesi kapsamında ve bilgi işlem alanında yaptığınız olağan üstü çalışmalardan dolayı başta Müdür Yardımcımız Şener Bayram ve sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. başarılı ve özverili çalışmalarınızın devamını diliyorum. Millî Eğitim camiası olarak teknolojik alanda da önemli çalışmalara imza atmaktayız. Göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı sayın valimizin imzaladığı  başarı belgelerini sizlere takdim ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

 

Bilindiği üzere bilgi ve iletişim teknolojilerinin eğitim sürecinin temel araçlarından birisi olmasıve öğrenci, öğretmen ve eğiticilerin bu teknolojileri etkin kullanımının sağlanması amacıyla22 Kasım 2010 tarihinde “FATİH Projesi” başlatıldı.

 

MillîEğitim Bakanlığı’nın Stratejik Planı ve Bilişim Teknolojileri (BT) Politika Raporunda yeralan hedefler doğrultusunda planlanan FATİH Projesi kapsamında Türkiye genelindeki bütünresmî okullara çok fonksiyonlu yazıcı ile bütün dersliklere etkileşimli tahta ve kabloluinternet bağlantısının sağlanması, her öğretmene ve ortaöğretim düzeyindeki öğrencileretablet bilgisayar verilmesi hedeflenmiştir. Öğretim programlarının güncellenmesi, etkindijital eğitim içeriklerinin öğrencilere ve öğretmenlere ulaştırılması; Bilişim Teknolojilerinineğitim süreçlerinde etkin kullanımına yönelik öğretmen eğitimlerinin yapılması da projeninönemli hedeflerindendir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.