Sarayköy'de Dev Turnova

Sarayköy'de Dev Turnova

Halı Saha Futbol Turnovası, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve İlçe Kaymakamı Fatih Akkaya’n yaptığı başlama vuruşu ile başladı.

A+A-

 

Sarayköy Belediyesi tarafından düzenlenen Milli Mücadele Halı Saha Futbol Turnovası, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve İlçe Kaymakamı Fatih Akkaya’n yaptığı başlama vuruşu ile başladı. Turnovanın genç yaşta hayıtını kaybeden Sarayköylü iki sporcunun anısına yapılması herkesin takdirin kazandı.

Sarayköy’de futbola olan sevgileri ile tanınmış ve çok genç yaşta hayatını kaybetmiş olan Mehmet Ali Baloğlu ve Atilla Erol anısına düzenlenen turnovanın açılış törenine Başkan Özbaş’ın yanı sıra İlçe Kaymakamı Fatih Akkaya, İlçe Emniyet Amiri Alper Akbaba, Mehmet Ali Baloğlu’nun ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın bir araya gelmesini ve kaynaşmasını sağlayan büyük bir turnovaya başlıyoruz. Bizim için turnova daha bir anlamlı. Çünkü bu yıl ki turnovayı şahsımın ve tüm Sarayköylülerin çok sevdiği, spor aşığı olan ama ne yazık ki genç yaşta kaybettiğimiz iki değerli kardeşimin anısına düzenliyoruz. Onların çok kıymetli aileleri bugün bizimle beraberler. Buraya kadar gelip bizleri onurlandırdıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. İki değerli kardeşime de Allah’tan rahmet diliyorum. İnşallah birazdan, Merhum Mehmet Ali kardeşimin oğlu olan ve 23 Nisan’da Sarayköy Belediye Başkanlığı görevini yapan Furkan kardeşimle beraber hep birlikte başlama vuruşunu yapacağız” dedi.

Sporu ve sporcuları destekleme gayretinde olduklarını belirten Başkan Özbaş “Yıllarca atıl vaziyette olan halı saha tesislerimizi yeniden düzenleyerek halkımızın hizmetine sunduk. Çocuklarımız, gençlerimiz ve sporu seven herkesin konforlu ve sağlıklı bir şekilde spor yapabilmesi için her ayrıntıyı düşündük. Halkımız da sağ olsunlar tesislerimize çok ilgi gösteriyorlar. Tesisimiz şimdi de bu turnovaya ev sahipliği yapıyor. Ben turnovaya katılan tüm takımlarımıza, sporcularımıza ve hakemlerimize başarılar diliyorum.” Dedi.

Centilmence bir turnova olmasını dileyen Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya’da “Adına ve anısına yapıldığı iki güzel insana yakışan bir turnova olmasını diliyorum. Genç kardeşlerimizi erken yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ama böylesine güzel, herkesi bir araya getiren bir organizasyonda isimlerinin yaşatılması çok güzel bir vefa örneği oldu. Ben düzenlemiş olduğu kültürel ve sosyal faaliyetlerden dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’a ve belediyemiz personellerine teşekkür ediyorum. Merhum kardeşlerime Allah’tan rahmet, ailelerine de sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum. Turnovaya katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyor, turnuvanın kazasız belasız geçmesini temenni ediyorum.” Dedi.

Daha sonra Başkan Özbaş ve Kaymakam Akkaya, Merhum Mehmet Ali Baloğlu’nun oğlu Furkan ile birlikte saha girerek penaltı atışları yaptılar. Furkan’ın 3 penaltıyı da gole çevirmesi izleyenlerden büyük alkış aldı. Daha sonra hep birlikte başlama vuruşu yaparak dev turnovanın startını verdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.