Filiz: ''Türkiye'nin yeni bir sisteme ihtiyacı var''

Filiz: ''Türkiye'nin yeni bir sisteme ihtiyacı var''

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, yeni anayasa çalışmaları ile ilgili yaptığı değerlendirmede teröristleri kutsayan bazı milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılması gerektiğini savundu.

A+A-

Denizli AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Sabanoğlu Restoran'da düzenlediği basın toplantısında, 19 ilçedeki eksikleri tespit ederek her an seçim olacakmış gibi çalıştıklarını anlattı. Hedeflerinin Denizli'deki üye sayısını 120 binden 300 bine çıkarmak olduğunu belirten Filiz, "1 Kasım'da 300 bin civarında bir oy almıştık. Bu oyları daha da yükseltmek istiyoruz. Bunun için de tüm teşkilatlarımızla çalışıyoruz. Bu çalışmalar teşkilatımızı daha diri tutmak açısından da önemli" dedi. 

 Türkiye'nin yeni bir sisteme ihtiyacı olduğunu belirten Filiz, "Ülkemizin daha iyi yerlere gelebilmesi için adı ne olursa olsun yeni bir sisteme ihtiyaç duyulduğunu düşünüyoruz. Darbe hukukundan arındırılmış yeni anayasa ile birlikte başkanlık sistemi de demokratik bir ortamda tartışılmalıdır. Tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlet ilkelerinden vazgeçmeden yeni anayasa çalışmaları başlamalıdır. Muhalefet de temel değerler konusunda birlikte hareket etmelidir.Temel değerlerimizi itibarsızlaştıran, teröristleri kutsayanların dokunulmazlığının kaldırılması da gündemde. Askerimizi, polisimizi şehit eden teröristleri kutsayanların dokunulmazlıkları kaldırılmalıdır" dedi. 

 AK Parti'nin Denizli'de 25 bin konut projesinin CHP Milletvekili Melike Basmacı tarafından sürekli eleştirilmesine değinen Filiz, "Bizim şimdiye kadar söyleyip, yapmadığımız bir şey yok. 25 bin konut projesinde geri atmak gibi bir şey söz konusu değil. Yerle ilgili sıkıntılar yaşanabiliyor. Vatandaşımızın içi rahat olsun, en kısa zamanda temelinin atıldığını göreceksiniz. Muhalefet milletvekilini tek amacı TBMM'de önerge sayısını artırıp, partide bir yerlere gelmek. Projelerimizi eleştirmek yerine önce dönüp kendi belediyelerine baksınlar. Önce kendilerini yerel yönetimlerde göstersinler" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.