FETÖ Tavas Davasından Tahliye Kararı

FETÖ Tavas Davasından Tahliye Kararı

FETÖ'nün tek altın madalyalı şehri olarak bilinen Tavas'ta 22 tutuklu sanığın yargılandığı FETÖ davasında ara karar çıktı.

A+A-

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Tavas Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan ve 22 tutuklu sanığın yargılandığı FETÖ çatı davası devam ediyor. Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesince  Denizli Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki duruşma salonunda görülen davanın üçüncü duruşması sanıklar ile sanıkların avukatları ve yakınlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Tutuklu sanıklardan Bayram Yılmaz, üniversiteden tanıdığı bir arkadaşının yönlendirmesiyle  Tavas'ta bir yurtta temizlik ve kalorifer görevlisi olarak çalıştığını belirterek, telefonuna yurdun eksikleri ve sorunları hakkında yazışmak için yurt müdürü tarafından "ByLock" programı yüklendiğini ifade etti.

Mahkeme heyeti tutuklu sanıklardan Birgül Meşekoparan, Ali  İhsan Coşkun ve Bayram Yılmaz'ın adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı uygulanarak tahliyesine karar verdi. Adli kontrol uygulanan sanıkların adli kontrol şartının kaldırılması talebini reddeden mahkeme, duruşmayı 19 Haziran'a erteledi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.