Fethi Başkan Çocuklarla Doyasıya Eğlendi

Fethi Başkan Çocuklarla Doyasıya Eğlendi

DENİZLİ’nin Çal ilçesinde MHP’li Belediye, alternatif 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutladı. 1000’nin üzerinde çocuk, mesirelikte doyasıya eğlendi, bayramın tadını çıkardı.

A+A-

Denizli’nin Çal ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dün Gazi İlkokulu bahçesinde kutlandı. Çal’ın MHP’li Belediyesi ise, bugün alternatif bir kutlama daha yaptı. Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Allah bizi egemenliğe muhtaç etmesin, ulusumuzun bağımsız kalmaması gibi tehlikeleri bir daha göstermesin. Gönlümüz, bu bayramın bütün halkın katılımıyla parklar, okullar, statlar da doyasıya kutlanmasını isterdi. Türk halkı, zor gününde egemenliğini tüm dünyaya ilan ederken, bağımsız ve özgür yaşam iradesini, onurlu duruşunu dünyaya göstermiştir. Biz aynı ruhla, bayramı bir kez daha kutladık” dedi.

Kumral Mesireliği’nde alternatif kutlamalara katılan binin üzerindeki çocuğa, belediye personeli tarafından çeşitli ikramlar yapıldı. SumO güreşi, ip oyunu gibi oyunlar oynayan çocuklar, mesireliğe kurulan park alanında da doyasıya eğlendi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.