Fenerbahçelilerden duygulandıran görüntü

Fenerbahçelilerden duygulandıran görüntü

1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç ve Üniversiteli Fenerbahçeliler Grubu (ÜNİFEB) üyesi 3 bin öğrenci, Atatürk'ü anmak için Anıtkabir'e çıktı. Sarı lacivertli öğrenciler gerek tek tip kıyafetleri gerekse davranışlarıyla vatandaşların takdirini kazand

A+A-

1907 Fenerbahçe  Derneği ve ÜNİFEB grubunun her yıl 10 Kasım'da ortaklaşa düzenlediği  Anıtkabir ziyaretinde sarı lacivertli taraftarlar örnek bir görüntü sergiledi.


Türkiye'nin dört bir yanından gelen 3 bin Fenerbahçeli üniversite öğrencisinin tek tip kıyafetle hazır bulunduğu korteje Ankaralı Fenerbahçe taraftarları da katıldı.



Taraftarlarla birlikte Anıtkabir'i ziyaret eden 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç , binlerce kişiye ulaşan korteji görünce çok duygulandı. Ziyaret sırasında CHP Milletvekili Mustafa Balbay da Ali Koç'la bir hatıra fotoğrafı çektirdi ve Twitter'dan paylaştı.




Ziyaret sırasında korteje bakan ve gözleri dolan Ali Koç bu görüntünün mutluluğunu 1907 Fenerbahçe Derneği üyeleri ile paylaştı. Ziyaret Anıtkabir Komutanı ile yapılan görüşme sonrası son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.