Fenerbahçe Olympiakos'u Atinada Gömdü

Fenerbahçe Olympiakos'u Atinada Gömdü

Olympiakos: 64- Fenerbahçe Ülker: 73

A+A-

Avrupa'da yoluna dolu dizgin devam eden Fenerbahçe Ülker, Euroleague'de F Grubu'nda Olympiakos'u Atina'da devirerek, liderliği ele geçirdi. Sarı lacivertliler deplasmanda kazanma serisini de 9 maça çıkardı.

 

FENERBAHÇE Ülker, Euroleague’deki destansı deplasman serisine Olympiakos’u da ekleyerek 7’si TOP 16’da üst üste 9 dış saha maçını kazandı. 74-68’in rövanşında Olympikos karşısında Pire’de 73-64’le gülen Fenerbahçe Ülker, Yunan devinin bu sezon evindeki 13 maçlık serisine de son verdi. CSKA’nın ardından Olympiakos’u da deviren Fenerbahçe Ülker Final Four hedefine tam yol ilerledi... Müthiş mücadelenin özeti ise şöyleydi...  


BAŞTAN SONA OYUNA HAKİMDİ


Kora kor geçen ilk 10 sona ererken 19-19’luk eşitlik vardı mücadelede.. Oyunu istediği gibi yönlendiren Obradovic’in Askerleri soyunma odasına 39-35 önde girmeyi bildi.


Son dakikalarında Vesely’nin pota altında iyi işler yaptığı 3. periyot geride kalırken de 55-50 öndeydi Fenerbahçe Ülker.. Final çeyreğinde de inanılmaz işler yapan Kanarya, Olympiakos’u 73-64’le dize getirerek liderliği de kaptı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.