Fen Bilimleri Dershaneleri ''Okullaşıyor ''

Fen Bilimleri Dershaneleri ''Okullaşıyor ''

Dershabnelerin okula dönüşmesi yasasının gündeme gelmesinden bu güne kadar Denizli'nin en köklü dershaneleri okula dönüşmek için yoğun çaba gösteriyor

A+A-

Denizli'nin en gözde Dershanelerinden Fen Bilimleri Drshaneleri'de okullaşma yolunda öenmli bir adım attı ve Okula dönüştü...Denizli Halk Eğitim Merkezinde okulla ilgili tanıtım yapan okul yöneticileri,öğretmenleri ve öğrencileri büyük heyecan yaşadılar.


Açılış konuşmasını ve sunumunu Fen Bilimleri Okulları yöneticilerinden Uğur Baş gazetemize yaptığı özel açıklamadada :


Bizler meslek hayatımızın ilk  gününden bu yana edindiğimiz tecrübelere dayanarak , süreci analiz ettiğimizde bu yeni sistem  içerisinde tecrübeli ve iddialı kadromuzla yerimizi almaya karar verdik.

50 yıllık Fen Bilimleri tecrübesi ile bugün burada bulunan dinamik kadronun enerjisi birleştiğinde ne kadar başarılı olduğumuzu geçmiş yıllarda Denizli’ye gösterdik.

Bugünden itibaren aynı enerji ve tecrübeyi özel okul alanına aktararak geçmiş yıllardaki iddiamızı bu sektörde aynı azimle sürdürmeye kararlıyız.

Meslek hayatımızın ilk gününden itibaren hiçbir zaman öğrencilerimizi sadece üniversiteye gidecek bir birey olarak görmedik.

Bizler geleceğimizi inşa edecek bir nesli yetiştirmenin sorumluluğu ve vebalini hep omuzlarımızda taşıdık.

Çocuklarınızı emanet ettiğiniz bu kurum özel okul sektöründe de aynı inanç ve ahlak ile hizmet vermeye devam edecektir,dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.