Evlilikle 30'uncu yılı teleferikte kutlayacaklar

Evlilikle 30'uncu yılı teleferikte kutlayacaklar

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde 14 Şubat Sevgililer Günü'nde farklı bir etkinliğe imza atılacak. Sarayköy Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ilçede evlilikte 30 yılını dolduran çiftleri Bağbaşı Yaylası'ndaki teleferikte buluşturacak.

A+A-

Sarayköy Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlilikte 30 yılını dolduran çiftler için teleferik gezisi düzenledi. Evlilikte 30 yılını dolduran çiftler Sevgililer Günü'nde Sarayköy Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsle Denizli'ye gelecek teleferikle Bağbaşı Yaylası'na çıkacak, kar altında kahvaltı yapıp Denizli'yi seyredecek.

 Etkinliğin bir hafta süreceğini ve Sarayköy'de evlilikte 30 yılını doldurmuş tüm çiftleri teleferikte ağırlayacaklarını belirten AK Partili Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, "Ömürlük sevgilerin hakkını vermek gerektiğini düşünerek 14 Şubat'ta evlilikte 30 yılını dolduran çiftlerimize sürpriz yapmak istedik. '30 yıllık sevgiler teleferikte buluşuyor' sloganıyla aile kavramının güzelliğini ve sıcaklığını bizlere öğreten, saygıyla ve sevgiyle her türlü zorluğa göğüs geren, acıyı, tatlıyı, sevinci ve kederi omuz omuza paylaşarak yıllara meydan okuyan çiftlerimizi teleferikte ağırlayacağız. Birlikte dolu dolu güzel bir gün geçireceğiz" dedi. 

 Sarayköy Belediyesi tarafından tahsis edilen araçlarla hafta boyunca devam edecek olan gezilerde, çeşitli ikramların ve sürprizlerin olacağını belirten Özbaş, "Evlilikte 30 yılını dolduran tüm çiftlerin belediyemize başvurmasını bekliyoruz. Mahalle muhtarlarımızla da temasa geçiyoruz. Bize ulaşamayan vatandaşlarımıza bizler ulaşacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.