Evdeki Saatli Bomba

Evdeki Saatli Bomba

İngiltere , bir evde hemen herkesin başına gelebilecek ürkütücü bir sebeple çıkan yangını konuşuyor. Yangının ardından olay yerine giden itfaiye ekipleri kısa süre içinde yangını söndürmeyi başardı ve yangının sebebini 'pencere kenarında duran kavanoz' o

A+A-

İngiltere , bir evde hemen herkesin başına gelebilecek ürkütücü bir sebeple çıkan yangını konuşuyor.

Yangının ardından olay yerine giden itfaiye ekipleri kısa süre içinde yangını söndürmeyi başardı ve yangının sebebini 'pencere kenarında duran kavanoz' olarak belirledi. Kış güneşine aldanılmaması gerektiğini belirten yetkililer konuya maksimum özen gösterilmesi konusunda çağrıda bulundu. İtfaiye ekiplerinin  yaptığı açıklamada, oda camının kenarında bulunan kavanoz camı, güneş ışınlarını emerek yansıtmış ve tutuşmuştu, bu tutuşma kısa sürede perdelere sıçramış ve kavanoz patlayarak eve yayılmıştı.

Ekip liderinin verdiği bilgiye göre buna benzer kavanoz facialarının son dönemde arttığı ve insanlara pencere kenarında kesinlikle güneş ışığını emecek ve/veya yansıtarak tutuşmaya sebep olacak cam kavanoz bardak veya vazo gibi cisimleri bulundurmamaları gerektiği konusunda uyarılar yaptıklarını belirtti.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.