Engelli Vatandaşın Tekerlekli Sandalye Sevinci

Engelli Vatandaşın Tekerlekli Sandalye Sevinci

Honaz Belediyesi, ilçede yaşayan engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

A+A-

Bu kapsamda Honaz Belediyesi, yaptığı örnek çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, ilçenin Kaklık Mahallesinde ikamet eden ve geçirdiği beyin ameliyatı sonrası yürüme güçlüğü çeken Mehmet Deli’ye tekerlekli sandalye hediye etti.

‘ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ’

Engelsiz bir Honaz hedefleyen ve bunu gerçekleştirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ise, “İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza desteğimiz artarak devam edecek. Biz sadece bu konuda değil, her konuda vatandaşlarımıza yardımcı olmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

‘BAŞKAN’A ÇOK TEŞEKKÜRLER’

Honaz Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gülbaş ve Honaz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yürüme güçlüğü çeken Mehmet Deli’ye Tekerlekli Sandalyesi teslim edildi. Eşi Elif Deli’nin de yer aldığı teslim sırasında mutluluğu gözlerinden okunan Mehmet Deli, “Sayın Başkanımız Turgut Devecioğlu’na ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Şu an yaşadığım mutluluğu anlatamam. Eşimin de yardımı ile artık evimden çıkıp rahatlıkla dışarıda dolaşabileceğim. Allah Başkanımızdan razı olsun.” diye konuştu.

Honaz’da ikamet eden engelli vatandaşlara akülü- aküsüz tekerlekli sandalye, koltuk değneği, baston gibi medikal malzeme yardımı yapan Honaz Belediyesi, ayrıca engelli vatandaşlara sosyal aktivitelerde bulunabilmeleri için ve hastaneye gidip gelebilmeleri için ulaşım hizmeti veriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.