Emine Erdoğan Devlet Büyüğü Türkeş Değil Öyle mi ?

Emine Erdoğan Devlet Büyüğü Türkeş Değil Öyle mi ?

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk Denizli Orman Bölge Müdürüne ateş püskürdü.

A+A-

Orman haftası münasebeti ile orman bölge müdürü hariç bütün ormancıların haftasını kutluyoruz… Yurdumuzun orman varlığının artırılmasında halkın katılımı sağlamak, vatandaşlarımıza ağaç ve orman sevgisini aşılamak, fidan dikme alışkanlığını kazandırmak, bu alışkanlığı milli ve dini bayramlarda, özel günlerde sürdürmek ve yaygınlaştırmak her ormancının üstüne düşen bir görevdir.(6853 sayılı tamim amacı)

Fakat milliyetçi hareket partisi olarak türk ve devlet büyüklerinden alparslan türkeş’in ölüm yıldönümü münasebeti ile 20 mart 2015 tarihinde orman bölge müdürüne “4 nisan alparslan türkeş hatıra ormanı” talep ettik. Kendileri dilekçemizden 5 gün sonra gelen bir emri gerekçe göstererek yol kenarlarına hatıra ormanı kurulamayacağını yazılı olarak ifade etmiştir. Bununla beraber 20 mart günü Bozkurt ilçesinde 5 hektarlık alana R.T.E. hatıra ormanı, 26 mart tarihinde ise şahintepesi mevkisine 10 hektarlık Bereket Ormanları adı altında Emine Erdoğan anı ormanı tahsis etmiştir. Ve basın açıklamasında genel müdürlüğünün Türk büyüklerine hatıra ormanı emri gereğince R.T.E. hatıra ormanı tahsis ettiklerini belirtmiştir.

Alparslan Türkeş devlet büyüğü değilde Emine Erdoğan devlet büyüğümüdür. Şimdi soruyorum kendisine Türküm demekten bile imtina eden bir kişi nasıl Türk büyüğü oluyor ve r.t.e. hatıra ormanı yol kenarı değilmidir. Emine Erdoğan katkılı Bereket Ormanları yol kenarı değilmidir. Önceki dönemlerde Rabia Hatıra Ormanı yol kenarı değil midir. Orman kanunlarını hepimiz biliriz; yönetmelikler emirlerden önce gelir Orman Genel Müdürlüğü’nün 6853 sayılı yönetmeliğini genel müdür dahi olsa güya emirle yerine getiren bölge müdürü neden o emri Emine Erdoğan ve r.t.e. hatıra ormanlarında yol kenarında diye reddetmemiştir. Kendisine bunu sözlü olarak sorduğumuzda önümüz seçim ifadesini kullanmıştır. Kendisi AKP’nin milletvekili adayı mıdır, yoksa kendisi T.C. devletinin bölge müdürü değilde AKP’nin müdürü müdür. Gün olur devran döner devran döndüğünde senin gibilerden değil orman bölge müdürü orman bekçisi bile olmayacaktır.Yapılan keyfi ve partizanca uygulamayı şiddetle kınıyor tüm ormancıların (bölge müdürü hariç ) ormancılık haftasını gönülden kutluyorum.

 

Yasin Öztürk

MHP Denizli İl Bşk.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.