El Ele Verdiler

El Ele Verdiler

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği törene katıldı. Törende kadınlarla el ele tutuşan Zolan çifti birlik ve beraberlik mesajı verdi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda bir tören düzenledi. Törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Turgut ve Mustafa Gökoğlan, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kadın Meclisi üyeleri, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz spor kurslarına katılan kadınlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Denizlili kadınların her zaman yanında olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür eden Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, kadın cinayetlerine dikkati çekerek, yaşamını yitiren tüm kadınlara rahmet diledi. 8 Mart’ı kutlama günü değil anma günü olarak kabul ettiklerini ifade eden Özen, “Küçük gelinler, tacizler, tecavüzler olmasına karşıyız. En önemlisi de emeğimizin hakkı verilsin” dedi.

“Kadın mutluysa o şehir mutludur”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün kadınların ve kadın haklarının daha iyi konumlara getirilebilmesi için bir vesile olmasını dileyerek, “İnşallah kadınlar, kız kardeşlerimiz, annelerimiz ve eşlerimiz gelecekte bugünden çok daha iyi konumlara ulaşacaktır” dedi. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bir şehirde kadın mutluysa o şehir mutludur. Bir şehirde kadın mutluysa o şehir başarılıdır. Bu noktada sizlerle ne tür etkinlikler yapılması gerekiliyorsa hepsini gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Denizlimizin geldiği nokta birçok şehre göre çok daha güzel. İnşallah hedefimiz en mutlu kadınların Denizli’de olmasıdır.”

Kadınlara şal hediye etti

Toplumun erkek ve kadından oluşan iki kanatlı kuş gibi olduğunu ifade eden Başkan Zolan, “Kuşların tek kanatla uçması mümkün değildir. Ancak iki kanatla, erkek ve kadın birbiriyle uyumlu, birbiriyle ahenkli, aynı güçte ve beraber olduklarında en güzele gidebilirler. Ben bu duygularla katılımlarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Törenin sonunda Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan, törene katılan kadınlara şal hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.